5 kristaller för all the single ladies

Idag är det "singles day" och vad passar då bättre än att ge ett shoutout till alla singlar där ute? Att vara singel är en period i livet som är perfekt för att fokusera på sig själv och sina egna drömmar. Så här kommer våra fem bästa kristaller till alla er single ladies som är redo att följa era drömmar och bli den bästa versionen av er själva!

Vi på Oh La Moon tycker att "singel och sökande" måste få en helt ny innebörd, från och med nu är det "singel och sökande efter mig själv" som gäller. Det är självklart att en hel del av singellivet går ut på att söka efter en partner men måste det vara huvudfokuset? Svar, nej. Att vara singel är den ultimata tiden att lära känna den absolut viktigaste personen i ditt liv, dig själv. Så.. are you single but kind of over to mingle? Här tipsar vi om våra fem absolut bästa kristaller för att fördjupa relationen med dig själv.

Citrin - Vår absoluta self-power favorit som fungerar som en privat hejarklack. Den ger energi och attraherar all typ av positivitet. Så i med dina BH Citriner och stråla av självförtroende, du är en gudinna.

Rubin - Heliga modern av alla girl power kristaller. Den kommer ge dig en känsla av att du bara förtjänar the best of the best och den sägs kunna driva män galna av lust. Så ta med rubinen ut för en girls night out och embrace din inner power babe.

Rosenkvarts - Den ultimata kärlekskristallern som kommer maxa kärleken du känner för dig själv och för andra. Om du tvivlar på dig själv kommer den här kristallen påminna dig om att du förtjänar ovillkorlig kärlek. Du är värdefull och underbar precis som du är.

Grön Kalcit - Den här kristallen står för att våga följa sina drömmar. Det här är din tid, du behöver bara fokusera på dig själv vi säger make the most of it. Maxa din karriär, spendera massa tid med dina vänner, gör saker som får dig att må bra och som går i linje med det du drömmer om. 

Svart Rutilkvarts - Den här kristallen skyddar och healar men är mest känd för att röja undan alla hinder för att du ska bli den absolut bästa versionen av dig själv. Plocka upp din Rutilkvarts och föreställ dig hur du vill att ditt liv ska vara, den kommer hjälpa dig få klarhet i vad du behöver göra för att nå dit.

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se ❥

5 comments

VYPbCdtx

iNvzQfhEkT July 10, 2020

UEPbYfqGcphyd

nDTBRPMOYgSbflKI July 10, 2020

PyCrLFsenYzJpZ

oEtHFvuhsb June 24, 2020

GoNheMHsRzO

TfaPGxORLgmhVkWu June 02, 2020

xbsIqwjlih

ZrJjFIyf June 02, 2020

Kommentera

All comments are moderated before being published