5 kristaller för all the single ladies

Happy Singles Day! Att vara singel är en period i livet där det är perfekt att fokusera på sig själv! Så här kommer våra fem bästa kristaller till alla single ladies som är redo att öka sin self love och boosta sig själv med massa magisk energi! 

Vi på Oh La Moon tycker att "singel och sökande" måste få en helt ny innebörd, från och med nu är det "singel och sökande efter sig själv" som gäller. Att vara singel är den ultimata tiden att lära känna den absolut viktigaste personen i ditt liv, dig själv! Så.. are you single but kind of over to mingle? Här tipsar vi om våra fem absolut bästa kristaller för att öka din self love och inner power!

Rosa Kalcit

Det här är den optimala self love-kristall som är perfekt för dig som vill boosta kärleken till dig själv. Den Rosa Kalciten påminner dig om att vara snäll mot dig själv och hjälper dig att älska och acceptera dig själv precis som du är. Kom ihåg att self love är grunden till allt!

Rubin

Girl Power kristallernas mamma! Den kommer ge dig en känsla av att du bara förtjänar det absolut bästa och att du inte borde nöja dig med något annat!

Rosenkvarts

Den ultimata kärlekskristallen som kommer maxa kärleken du känner för dig själv och för andra. Om du tvivlar på dig själv kommer den här kristallen påminna dig om att du faktiskt förtjänar ovillkorlig kärlek. Du är värdefull och underbar precis som du är!

Rubin Fuchsit 

Det här är en riktig powerkristall som påminner oss om att take charge och be in control över våra liv. Det är du som är in charge över din egen hälsa, mognad och framgång. Kom ihåg att du själv är allt du behöver för att nå dina drömmar och leva ditt drömliv!

Orange Kalcit 

Oh la la! Det här är en väldigt härlig kristall som sägs kunna boosta din energi och din sexualitet. Den sägs kunna boosta oss med massa härlig energi, öka vårt självförtroende och släppa lös vår sexualitet. För att förhöja vår vibration måste vi ibland let go and get wild!

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se ❥