Allt du behöver veta om Nymånen i Skorpionens Tecken ☾

Hurra! Äntligen dags för Nymåne i Skorpionen (15/11)! Som vi har längtat efter att få sätta lite nya mål och intentioner. Vi har såklart längtat lite extra just efter denna Nymåne eftersom den är i Skorpionens tecken och som ni säkert redan vet vid det här laget så handlar det om FÖRÄNDRING! Så gör dig redo för en kraftfull Nymåneritual där du sätter dig själv och dina känslor i fokus, let the magic begin! 

Under Skorpionens period har vi lärt oss att allt är energier, till och med våra egna känslor. Du kan ta vara på dina känslor och omvandla dem till energier som kan hjälpa dig utvecklas och bli en bättre version av dig själv. Till exempel känslan ilska kan omvandlas till en drivande "let's go get it" energi som, om du riktar den rätt, kan ta dig närmre dina mål och drömmar snabbare! Allt handlar om att vi ska våga tillåta oss själv känna alla våra känslor och omvandla dem till energier. Sen är det helt upp till oss vart vi vill rikta energierna vi skapar. Energy goes, where attention flows.

Psst.. är du sugen på att lära dig mer om Nymånen och Månens andra faser? Just nu får du 15% rabatt på vår onlinekurs "Så skapar du ditt drömliv tillsammans med Månen" med koden "MOONBABE". Koden gäller tills på söndag 15/11!

Din uppgift den här Nymånen blir att känna alla dina känslor och ta reda på hur deras energi påverkar dig. Börjar ditt hjärta slå snabbare när du känner en viss vibration? Kanske blir du rastlös och har svårt att stanna kvar i en känsla? Vissa känslor kanske till och med får dig att känna dig arg, upprörd eller frustrerad?  Genom att känna och uppmärksamma hur du reagerar på dina känslor så kommer du kunna förändra hur du reagerar på dem. Det krävs bara en aktiv sekund av reflektion för att uppmärksamma och förändra din reaktion på en känsla och BAM! Du har skapat en helt ny energi. Wow, du har gjort ett skifte! 

De perfekta kristallerna att ha med sig under denna Nymåne ☾

New Moon Ritual Kit - Det här är det optimala kitet att ha som grund i sina Nymåneritualer. I det här kitet finns allt du behöver för att göra en kraftfull ritual.

Transformation Kit - Det här kristallkitet är perfekt att ha med när man genomgår en förändring. Oavsett om det är en förändring där du skiftar hur du reagerar på dina känslor eller en stor förändring i livet så är det kristallerna i ett Transformation Kit du ska programmera med dina intentioner denna Nymåne. 

Labradorit - Det är klart vi måste tipsa om kanske den mest spirituella kristallen i hela vår shop, den mystiska Labradoriten. Den sägs kunna hjälpa oss lita på universum och ge oss guidning mot vårt purpose i livet. 

Malakit - Kallas för "the transformer" och går hand i hand med Skorpionens energier. Programmera din Malakit med förändringen du är redo att genomgå och ha den nära under den här perioden.

Rodokrosit - Det här är en magisk heart healing crystal som är perfekt att ha med under denna Nymåner när du ska gå till djupet och känna in alla dina känslor för den här kristallen sägs nämligen kunna skydda ditt hjärta.

Zebra Jasper - För att kunna lära känna dig själv på djupet och skifta hur du agerar på dina känslor behövs balans. Zebra Jasper är en magisk kristall som hjälper oss inse att saker inte alltid är svart eller vitt och balanserar vårt mind.

Lepidolit med Rosa Turmalin - Om vi ska våga möta oss själva på djupet och känna alla våra känslor är den här kristallen jättefin att ha nära. Precis som Rodokrositen så är det här en heart healing crystal som samtidigt hjälper dig att balansera dina känslor. 

Psst! Den här veckan får du 15% rabatt på Labradorit, Malakit, Rodokrosit, Zebra Jasper och Lepidolit med Rosa Turmalin. Passa på att kitta upp dig inför din nymåneritual på söndag och let the magic begin!

GLÖM INTE FÖLJA OSS PÅ @OHLAMOON.SE FÖR MER MAGI I VARDAGEN!