"Min morgonritual har varit life changing för mig"

Säg hej till Moon Sister Sofie - Content creator och brand-ansvarig på Oh La Moon! I den här artikeln berättar Sofie om hennes favoritritual, hur hon använder sina kristaller i vardagen och vad hon har hemma på sitt kristallaltare 

Vad är din roll på Oh La Moon?
Jag jobbar som content creator och ansvarar för våra sociala medier, främst Instagram och podd, och så är jag projektledare och brand-ansvarig. Ibland håller jag också i workshops och så tar jag fram våra onlinekurser. Världens bästa jobb!

Hur använder du dina kristaller?
Jag använder mina kristaller på många olika sätt. Varje morgon mediterar jag med en kristall för att få en härlig start på dagen. Jag har också kristaller som inredning överallt hemma - Mitt badrum är fullt med Rosenkvarts för att boosta mig med kärlek, i vardagsrummet har jag ett Ametistkluster för att sprida Chill Vibes och i sovrummet hag jag en Blå Kalcit som jag sover med för att komma ner i varv. Min väska är också full med kristaller och jag har med mig dem överallt för att hela tiden boostas av deras egenskaper.Vad har du på ditt kristallaltare hemma?
Jag har mitt altare på min byrå precis vid fönstret - det är alltså det första jag ser varje morgon när jag går dit för att dra upp mina persienner. På mitt altare har jag ett Månfat med mina kristaller, rökelser (Salviabunt är min favvo!), Feel Good Card Deck och ett Heart Chakra Balm som jag smörjer in mitt Hjärtchakra med varje morgon.

Berätta om en ritual som du gillar att göra med dina kristaller
Min morgonritual har varit life changing för mig! Jag börjar varje morgon med att meditera med min Rosa Selenit för att öppna upp mitt hjärta för kärlek och nya äventyr. När jag har mediterat tar jag fram min Self Care Journal och skriver en intention eller en ”I am-affirmation” som jag vill ha med mig under dagen. Tex ”I am willing to create my dream life”. Efter det programmerar jag en kristall som matchar min intention eller affirmation som jag sedan har med mig i väskan eller i fickan hela dagen. Jag avslutar alltid min morgonritual med att dra ett kort från min Feel Good Card Deck för att få lite extra pepp och guidning från Universum. Världens bästa start på morgonen!Vilken är din favoritkristall just nu?
Rosa Selenit kommer nog alltid vara min favoritkristall, den har hjälpt mig så mycket! Men jag älskar också Citrin - den har jag med mig när jag behöver boosta mitt självförtroende. Och min Orangea Aventurin har jag alltid i väskan för att få lite extra tur.

Vill du lära känna Sofie ännu bättre? Följ henne på Instagram här