Överraska pappa med en kristall på Fars Dag

Chocka din pappa med årets härligaste Fars Dag present: Kristaller! Glöm strumpor, kalsonger och stektermometrar -good vibes är pappas nya favoritpresent! I den här artikeln har vi samlat kristallerna din pappa behöver boostas av just nu! 

Pyrit ✭

Den här kristallen representerar money, money, money.. Det sägs nämligen kunna attrahera in cash flow i våra liv, wow! Den sägs också förhöja vår motivation och det här är helt enkelt en drömkristall när det kommer till abundance. Det är den optimala skrivbordskristallen som är den perfekta presenten till alla drivna pappor där ute!

Rökkvarts ✭

Rökkvartsen är en klassisk kristall som sägs kunna skydda mot all typ av negativ energi. Den här kristallen sägs kunna hjälpa oss upptäcka och bli av med energitjuvar, rena energin i hemmet och kan till och med hjälpa oss lösa upp negativa tankemönster vi vill bli av med. Det är också en väldigt grundande kristall och är den perfekta kristallen att bära med sig i plånboken för att känna sig skyddad.

Shungit ✭

Den här kristallen passar alla pappor som är lagd åt det vetenskapliga hållet. Den här kristallen har sitt ursprung i Ryssland och är inget annat än en riktig supermineral! Shungiten är full av massa härliga saker, bland annat antioxidanter och JA, det är till och med vetenskapligt bevisat att den här kristallen kan stärka vårt immunförsvar. Det är också en riktig healingstone då den både helar och renar oss, wow! Inte nog med det, Shungiten är också perfekt att lägga på skrivbordet då den sägs skydda oss från elektronisk strålning. Vad var det vi sa, en riktig supermineral!

Hematit ✭

Hematiten kallas också för Blodsten för att soldater förr i tiden la den här kristallen på sina sår för att stoppa blödningar. Perfekt för den historieintresserade pappan! Hematit är också en grundande kristall som sägs kunna hjälpa oss vara närvarande och leva mer i nuet. Hematiten sägs också kunna rena vårt mind från negativa "jag kan inte" tankar. Det är dags för pappa att bli den bästa versionen av sig själv.

Stjärnteckenkit ✭

Överraska pappa med ett kristallkit utformat efter hans stjärntecken med kristallenergier som definitivt kommer boosta hans personlighet och välmående. Det här är den perfekta presenten som passar alla pappor där ute!

GLÖM INTE FÖLJA OSS PÅ @OHLAMOON.SE FÖR MER MAGI I VARDAGEN! ✭