"Jag har alltid kristaller i fickan för att boostas av deras egenskaper"

Säg hej till Moon Sister Cornelia - Grafisk designer på Oh La Moon! I den här artikeln berättar Cornelia om hennes favoritritual, hur hon använder sina kristaller i vardagen och vad hon har hemma på sitt kristallaltare 

Vad är din roll på Oh La Moon?
Grafisk designer som jag pluggar till, just nu har jag praktik på Oh La Moon - så så kul! Har bland annat tagit fram massa roligt print till butiken och så blir det en hel del grafiska grejer till sociala medier. Just nu håller jag även på att formge en ny superhärlig kortlek som kommer snart…!  

Hur använder du dina kristaller?
Jag är ganska ny när det kommer till kristaller, men jag har alltid trott på något större - varit fascinerad av rymden, astro och hur allt hänger ihop - utan att kunnat definiera exakt vad det är. Och för mig känns kristaller som en väldigt naturlig del av det. Jag köpte mina första kristaller för två år sen men det är inte förrän på senare tid som jag verkligen börjat använda dom. Nu har jag alltid med några stycken i väskan/fickan som passar för dagen där de boostar mig med deras vibration och påminner mig om deras egenskaper. Och så använder jag dom när jag mediterar - en Golden Healer Touchstone i handen är en favorit!

Vad har du på ditt kristallaltare hemma?
På en hylla samlas ett gäng kristaller, ljuslyktor, Feel Good Card Deck, Salvia, en Chill Vibes Mist och lite annat härligt!

Berätta om en ritual som du gillar att göra med dina kristaller
Ibland när jag ska sova sätter jag på en guidad Yoga Nidra. Alltså, om ni inte testat det…testa! Den Blåa Kalciten är perfekt att hålla i handen samtidigt. Eller lägga på hjärtat. Det är som en guidad meditation där man är medveten om att den fysiska kroppen sover, det får mig verkligen att känna mig connectad. Jag gillar att göra den på kvällen för ibland somnar jag, men då gör det ju liksom inget haha. För mig ligger det mycket i dom små sakerna som gör den stora skillnaden. Som att få en stund för sig själv på morgonen, ta en promenad i skogen eller byta ut ett avsnitt från serien till en bok på kvällen.Vilken är din favoritkristall just nu?
En kristall som jag verkligen dragits till på senaste är Rodokrosit som fördjupar relationen till hjärtat. Det är lätt hänt att fastna uppe i tankarna som ofta rusar iväg, speciellt när man rör sig mycket inne i stan, men när jag håller den i handen blir jag påmind om att känna in och landa i hjärtat istället för uppe i huvudet.

Vill du lära känna Cornelia ännu bättre? Följ henne på Instagram här!