Haka på vår Soul Care Summer Challenge

Idag går vi in i juli som för oss på Oh La Moon är startskottet på vår Soul Care Summer! Den här sommaren kommer vi spendera extra mycket tid med oss själva, våra kristaller och göra vårt Soul Work för att ladda på med ny energi, boosta kärleken till oss själva, vårt välmående och för att ta våra drömmar på allvar. Är ni med oss? Yay! I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta för att skapa din egna Soul Care Summer. Nu kör vi!

★ Soul Care Summer Kit - Det här kitet är det ultimata kitet för dig som är peppad på att haka på vår Soul Care Summer och ta ditt välmåend och dina drömmar på allvar. Kitet innehåller en Salvia, ett Chakra Balm, tre kristaller och en härlig ritual. Klicka här för att läsa mer om kitet!

★ Gå en kursPå sommaren får många av oss mer tid till att göra saker vi kanske vanligtvis inte har tid att göra och vad passar då inte bättre än att gå en härlig onlinekurs? Vår "Kristallkurs - Allt du behöver veta om kristaller" innehåller ALLT du behöver veta för att uppgradera ditt liv med hjälp av dina kristaller. Klicka här för att läsa mer och Psst - Ange koden "SOULCARESUMMER" för att få 20% rabatt på kursen!

★ Boosta din hudSelf Care is Self Love och därför älskar vi på Oh La Moon också att ta hand om oss själva lite extra. Plocka fram din Jade Roller eller Gua Sha för att ge din hud lite extra glow och härlig massage. 

★ Skapa en härlig morgonritual Sommaren är den ultimata tiden att skapa nya rutiner för att levla upp ditt liv och ditt välmående. Vi på Oh La Moon älskar att börja varje dag med en härlig morgonritual för att landa i oss själva och styra vårt liv i rätt riktning. Är du också peppad på att skapa en härlig morgonritual? Spana in Josefin Dahlbergs, Oh La Moons grundare, onlinekurs "Morgonritualer för ett härligare liv" och let the magic begin! Klicka här för att läsa mer om kursen. 

★ Self Care BoxOm du känner dig peppad på att ta din Self Care till nästa nivå i sommar måste vi tipsa dig om Josefin Dahlbergs "Self Care Box" som innehåller några av hennes absoluta favoritprodukter som hon använder för att ta hand om sig själv för må så bra som möjligt! Läs mer här!

★ Gör ritualerVi på Oh La Moon vill uppmana dig att passa på att göra ritualer hemma eller ute i naturen nu i sommar för att det är ett kraftfullt sätt att landa i dig själv, connecta med dina kristaller och manifestera dina drömmar. Klicka här om du behöver lite extra guidning och inspiration på olika ritualer du kan göra nu i sommar.

Hoppas ni är lika peppade som vi är på att skapa en magisk Soul Care Summer! Under juli månad bjuder vi ALLA som beställer hos oss på ett härligt "Soul Care Summer Schema" så att vi tillsammans kan kickstarta vår Soul Care den här månaden. Schemat finns att ladda ner i ditt ordermail. Haka på och let the magic begin!

Psst! Glöm inte att tagga oss era bilder på Instagram @ohlamoon.se när ni gör ert Soul Work i sommar så att vi tillsammans kan inspirera varandra ❥