Horoskop Mars

Den här månaden kommer att vara en förändringens månad, Moon Friend! Vi har inte bara vårdagsjämningen, som även kallas Det astrologiska nyåret utan Saturnus och Pluto byter tecken vilket är stora astrologiska händelser som kommer märkas av. Spänn fast säkerhetsbältena och följ med på resan mot en ny tid!

Astrologiska händelser (Scrolla längre ner för ditt horoskop)
Som vanligt rekommenderar jag dig att läsa utifrån din ascendent först för att det ska bli så tillförlitligt som möjligt. Sedan kan du läsa ditt soltecken för en mer fördjupad läsning.

3 mars
Merkurius går in till Fiskarna
Merkurius flyttar in till Fiskarnas tecken. Här är kommunikationen inte alls lika direkt som i Vattumannens tecken, istället sker kommunikationen mer på känsla och intuition. Merkurius i fiskarna är kreativ och uttrycker sig gärna genom tex sång eller måleri. Intuitionen är även starkare och är oftast den som kommuniceras ut snarare än saker från mindet. Merkurius tänker inte så mycket i Fiskarna utan känner mer. Kanske behöver du tänka lite extra på vad du säger just nu så det du vill få fram inte misstolkas. 

7 mars
Detta datum är speciellt på många sätt, både att Saturnus byter tecken samtidigt som det är fullmåne i Jungfruns tecken. Detta är karmiskt med ett avslutande av något fysiskt och praktiskt och en ny början spirituellt för oss som lever här på jorden.

Fullmåne i Jungfruns tecken på grad 16
Fullmånen i Jungfrun vill att vi avslutar något kopplat till vår hälsa och våra rutiner. Det kan handla om vårt jobb, träningsrutiner, kostplaner, den psykiska hälsan eller vår praktiska vardag. Vi behöver också släppa pressen på oss själva att hela tiden vara så perfekta.
Mars i kvadratur till månen innebär att vi behöver ta egen action för att kunna avsluta något. Venus står i opposition till månen vilket pratar om att det finns något känslomässigt kopplat till relationer och till det vi njuter av som vi behöver se över och avsluta. Kanske har det blivit för mycket av av det goda på sistone? Det kan vara hög tid att verkligen skriva in sig på gymmet nu och börja röra på kroppen, eller att faktiskt gå på den där healingen för att ge kroppen och själen lite ro. Du behöver i alla fall ta action för att både kropp och själ ska må bra.

Saturnus går in till Fiskarnas tecken
Saturnus byter tecken ca var tredje år, så detta är en stor astrologisk händelse.
Saturnus har en direkt energi och är ganska hård kan man uppleva. Saturnus vill strama åt och skapa struktur vilket inte egentligen är super enkelt i ett rörligt vattentecken. Saturnus är the lord of karma och tidens gud och kommer att se till att det vi ska lära oss kommer att komma i vår väg.
Med Saturnus i Fiskarna finns det något kollektivt som vi behöver läka, vi kommer att lära oss att känna medlidande för varandra, och samtidigt känna att våra känslor ibland dras åt trots att vi vill känna mycket. Det finns en känsla att vi måste offra något från oss själva och att vi behöver bli modiga. Vi lär oss att känslor kan vara bara känslor och att de försvinner lika snabbt som de kommer. Det finns ett lärande i vara inkännande för andra människor.
Fiskarna är uppkopplad till universum, känner den villkorslösa kärleken, ger av sig själv, är känslig för omvärldens intryck, suger åt sig allt, är väldigt känslig med mycket känslor i omlopp och även kreativ.
De som kommer påverkas mest är jungfruar, fiskarna, tvillingarna och skyttar, men såklart alla ni som är födda med Saturnus i fiskarna.

17 mars
Venus går in till Oxen
Venus flyttar in till sitt styrande tecken som är Oxen. Här trivs hon riktigt bra och får verkligen njuta av allt som man kan njuta av. God mat, fin inredning, bra musik och att bara ligga på soffan och vila. Kärleksvibbarna i luften kommer att vara lite extra härliga för oss alla under den här perioden, och särskilt för alla Oxar och Vågar!

19 mars
Merkurius går in i Väduren
Nu kommer vår kommunikation att vara rakt och tydlig igen efter att ha varit lite flummig hos Fiskarna. Merkurius i Väduren säger vad han tycker, är rak på sak, impulsiv och ger sig inte in i diskussioner. Tankarna kommer att fara snabbt fram och vi kommer att agera impulsivt på våra tankar. Merkurius i Väduren pratar först och tänker sen, så försök att hålla tillbaka din impulsivitet för att slippa missförstånd.

21 mars
Solen går in i Väduren
Väduren är det första tecknet i zodiaken. Vädurens energi är mod, styrka, impulsivitet, aggressivitet, framåtanda, drivkraft. Nu kommer vi att känna att våren är här och kasta oss ut för att möta det som väntar oss.

22 mars
Nymåne i Väduren.
Den här nymånen är en riktig kickstarter då den börjar på grad 0 och är i Vädurens tecken. Nystart, nystart och nystart.

23 mars
Pluto går in till Vattumannen.
Sedan 2008 har Pluto, underjordens härskare varit i Stenbockens tecken och ska nu byta och gå över till Vattumannen. Pluto räknas som en generationsplanet, och därför vet man inte säkert hur världsläget kommer att bli när han går över till Vattumannen.

26 mars
Mars går in till kräftan – hejdå tvillingarna!
Mars lämnar äntligen Tvillingarnas tecken och beger sig nu in till Kräftan. Egentligen trivs han inte alls här. Krigsguden Mars eldiga låga släcks lite i Kräftans vattniga känslor. Här blir energin lite mer passivt aggressiv och vi kommer snarare att agera på våra känslor snarare än våra tankar. 

Horoskop

♈︎ Väduren
Vi är inne i månaden som till stor del kommer att handla om dig, både Venus, Merkurius och solen kommer att befinna sig hos dig under mars månad, sjukt peppigt!

Saturnus, vår läromästare och the lord of karma har under 3 års tid befunnit sig i ditt 11e hus för relationer och grupper du är i. Du kanske har känt att du haft prövningar i olika vänskaper och flera av de kanske tom tagit slut pga detta? Du kanske känt att du haft svårt att passa in i olika sociala sammanhang? Jag kan med glädje säga att det finns ett ljus i tunneln och att dessa prövningar är över. Den 7e mars kommer Saturnus att gå över till ditt 12e hus istället.

Fullmånen den 7e faller i ditt 6e hus för hälsa och rutiner. Det här är verkligen ett bra tillfälle för dig att ändra dina rutiner för att må så bra som möjligt. Du kommer att behöva avsluta något som inte gynnar din hälsa. Kanske spenderar du för mycket tid på gymmet och glömmer återhämtningen? Eller har stress tagit för stor del i din vardag? Det kanske är dags att bjuda in lite mer mindfulness och rutiner kring det? Ett projekt du haft på arbetet kan också komma till avslut nu.

Nymånen den 22a faller i ditt eget hus! Hurra för en ny start. Nu har du en chans att omvärdera vem du är och vem du vill vara. Kanske är det dags för en ny garderob eller ny frisyr? Du kommer att känna behovet av att börja om och med tanke på att du är Vädur är det inte omöjligt att du gör detta i ett enda svep.

Det är dags att levla upp och bli ditt nya jag 2.0, hur härligt låter inte detta? NJUT!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Svart Månsten.

♉︎ Oxen
Mars månad är här och nya energier likaså. Saturnus har befunnit sig i ditt 10e hus i 3 års tid, så jag kan tänka mig att du har känt dig utmanad i din karriär och att du varit osäker på din status utåt? Du har säkert ifrågasatt ditt val av karriär flera gånger om och varit med om händelser som skakat dig. Nu när Saturnus går vidare till ditt 11e hus kan du fatta ett beslut huruvida du vill stanna på din nuvarande arbetsplats (om du inte redan bytt förstås) och se tillbaka på vad du har lärt dig för något.

Den 7e mars har vi en fullmåne i ditt 5e hus för kreativitet, flört och kalas. Solen står i sextil till Uranus i ditt 1a hus vilket tyder på att den förändring du väljer att göra kommer att uppmuntras. Det är möjligt att det är dags att avsluta något kreativt projekt du har jobbat på tillsammans med en grupp människor.

Den 17e mars kommer din styrande planet Venus att gå in i ditt tecken, så härligt. Nu kommer du att uppleva att livet känns lite extra härligt och du kommer även att uppleva att du har lite extra glow.

Nymånen faller i ditt 12e hus den 22 mars, och det här är ett perfekt tillfälle för att starta upp en ny spirituell practice. Med tanke på att Venus är i ditt eget tecken så hade det väl inte varit fel att börja jobba lite mer på din self love? Eftersom Merkurius är i konjunktion med nymånen är det möjligt att du får till dig saker i dina drömmar, så penna och papper vid sängen.

Det kommer att vara en härlig månad med mycket socialt umgänge, fester, flört och samtidigt en hel del introspektion. Om du balanserar det här så kommer du nog att ha en riktig toppen månad – njut moon friend!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Prehnit

♊︎ Tvillingarna
De senaste 3 åren har Saturnus varit i ditt 9e hus och jag kan nog tro att din livsåskådning och din tro har blivit testad både 1 och 2 gånger. Jag skulle också gissa på att den där resan till Mallorca som du försökt få till sedan 2020 inte heller blivit av. Nu när Saturnus har slutfört sitt uppdrag i ditt 9e hus är det dags för honom att kliva in i ditt hus 10.

Fullmånen faller i ditt 4e hus för familj och hem. Är det dags att flytta eller förändra familjekonstellationen? Uranus i ditt 12e hus bildar en trigon till månen vilket innebär att det finns ett helande och förlåtande som kommer med en förändring. Det här är en bra tid för att öppna upp dig för din familj och prata ut om ni haft något otalt med varandra.

Nymånen som kommer faller i ditt 11e hus för sociala sammanhang och vänskapskretsar. Det är mycket möjligt att du kommer att träffa på människor under den här perioden som kommer att kännas viktiga och betydelsefulla för dig som delar samma värderingar och intresse som du. Eftersom din styrande planet även befinner sig i konjunktion till nymånen är det troligt att du kommer att kunna kommunicera väl med dessa nyfunna själar och mars som befinner sig i ditt eget tecken kommer att ge dig drivkraften för att aktivt uppsöka ett nytt socialt nätverk – kul!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Aprikos Agat

♋︎ Kräftan
Saturnus kommer att lämna ditt 8e hus och bege sig till hus 9. Du har 3 år bakom dig där det har varit en djup inre transformation och hela du kära kräftan, har nog förändrats inifrån och ut. 8e huset står för transformation, så jag är inte förvånad om du nu efter dessa 3 år väljer att avsluta vissa delar av ditt liv och dig själv för att gå vidare som en ny människa. Det skulle tillexempel kunna vara så att du väljer att separera från din partner och dela upp era finanser, byter bank och flyttar dina lån.

Samma dag den 7e mars har vi en fullmåne som faller i ditt 3e kommunikativa hus. Det finns något du behöver avsluta, och kanske är det en gammal konflikt eller något tankemönster och ditt sätt att kommunicera på? Med Uranus i ditt 11e hus som bildar en trigon till ditt 3e hus kanske du får nyheter via sms från någon i din vänskapskrets?

Nymånen faller i ditt 10e hus för status och karriär. Det här är ett supertillfälle för dig att byta jobb, klättra på karriärstegen och börja håva in. Mer nystart än såhär blir det inte, så jag rekommenderar dig starkt att gå på viktiga jobbmöten och söka de jobb du vill ha under de här dagarna.

Det blir en spännande månad för dig Kräftan, med inre transformation som speglar sig i hur du kommunicerar och hur du väljer att fortsätta vara i din karriär.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Peach Månsten

♌︎ Lejonet
Det här månaden blir den månad där Saturnus äntligen flyttar ut från ditt 7e hus. Du har nog haft en hel del att lära både i buisnessrelationer men även i dina nära relationer. Jag skulle inte förvånas om du har bytt buisnesspartner eller kärlekspartner under den här perioden, och att du genrellt sett upplevt en del prövningar i det här området. Nu den 7e mars kommer det att avslutas när Saturnus går in i ditt 8e hus.

Fullmånen den 7 mars faller i ditt 2a hus för ekonomi, dagliga jobb och värderingar. Uranus i ditt 10e hus står i trigon till månen, så positiva förändringar kan ske inom ditt arbete. Både karriärmässigt och hur du genomför ditt arbete. Det kan även vara så att vissa värderingar som du tidigare har haft inte resonerar i dig längre och att du har ändrat din synsett på vissa saker.

Den 21 mars har vi en nymåne i ditt 9e hus. Det kanske är dags att gå en kurs och fördjupa dina kunskaper? Kanske ska du ut på en längre resa? Det kan även vara en spirituell inre resa. Det kan vara så att du blir påverkad av din vänskapskrets att göra detta, ex. kanske det är dem som drar med dig på denna resa? Det låter ju superhärligt isåfall!

Det låter som en månad där dina värderingar och din livstro kommer att vara mycket på tapeten. Vad har jag lärt mig i mina relationer? Kan jag ta med mig det inför framtiden och hur kan jag koppla det till mina nya värderingar och min livsfilosofi? Det blir något att fundera på kära Lejonet.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Ametist

♍︎ Jungfrun
Det är med stor glädje som jag kan berätta för dig kära jungfru att Saturnus kommer att flytta sig från ditt 6e hus och gå in i ditt 7e. Ditt eget hus, hus nummer 6 står för hälsa och vardagliga rutiner. Jag kan ju bara tänka mig att du haft någon form av hälsoproblem de senaste 3 åren och att dina vardagsrutiner har känts lite väl strikta och inrutade? Du har haft 3 år att titta på detta, så nu när läxorna är gjorda är det dags att kliva vidare från det och leva mer i flow och harmoni. Det är kanske dags nu att göra upp en ny hållbar plan för din hälsa och dina rutiner för att du ska må bra både i kropp och knopp?

Fullmånen den 7/3 faller i ditt 1a hus så jag gissar på att du vid det här laget rensar ut din garderob och kanske bokar tid hos frisören? Med en praktisk nymåne i ditt eget hus är det ett ypperligt tillfälle att göra en yttre förändring, och eftersom Venus står i opposition är det högst troligt att något som är kopplat till kärlek, pengar och det vackra kommer vara något du vill ha förändring med.

Nymånen den 21 mars faller i ditt 8e hus för delade resurser, lagar och ditt psykologiska sinne. Det här är en otrolig tid för att gå till banken och ta ett lån, att dela dina finanser med en partner och framförallt att djupdyka inom dig själv. Jag rekommenderar verkligen meditation under den här perioden för att du ska komma i kontakt med dig själv. Det är inte omöjligt att sådant som du tryckt undan kan komma upp till ytan för att du ska rensa ut det.

Det ligger en del förändring i luften för dig den här månaden, både inombords och för den yttre världen. Jag vet att du ofta vill ha det på ditt sätt jungfrun, men ibland behöver vi följa universum flöde för det kan bli minst lika bra ändå! Det är en bra tid för dig att verkligen komma till sans med vem du är och vem du vill vara.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Howlit

♎︎ Vågen
Den här månaden kommer att bli intressant och befriande på samma gång tror jag. Om jag gissar rätt så har de här 3 åren har utmanat din kreativa sida eftersom Saturnus har befunnit sig i ditt 5e hus. Han kanske tom har gjort att du känt dig hämmad och inte alls lika flörtig och fiesty om du brukar känna dig annars? Du kanske också har haft lite jobbig relation till dina barn den senaste tiden eller att det har hänt saker i deras liv som också påverkat dig? Nu i mars kommer han att lämna det huset och istället bege sig till ditt hus nummer 6, så ditt kreativa flöde och ditt glow kommer att komma tillbaka nu, så härligt!

Den 7e mars har vi en fullmåne i ditt 12e hus som kommer med ett avslut kopplat till ditt undermedvetna. Du kommer troligtvis känna ett behov av att få vara lite mer ensam, och det här är en perfekt tid för dig att göra soulwork och meditationer. Du kommer även att vara extra mottaglig för vägledning i dina drömmar, så ha papper och penna vid sängen så att du skriver ner det som du har fått till dig. Uranus som befinner sig i ditt 8e hus bildar dessutom en trigon till månen, så jag rekommenderar verkligen dig att göra tidigare liv regression, göra någon form av healing och gå i terapi för att verkligen rensa ut saker från ditt undermedvetna som du inte längre behöver bära på.

Nymånen faller i ditt eget hus, det 7e. Om det är någon gång som du ska bege dig ut i dejtingdjungeln för att hitta en seriös relation så är det nu. Det finns stor potential för dig att möta den där perfekta buisnesspartnen eller kärleksrelationen som du drömmer om.

Du kommer att behöva möta ditt undermedvetna för att sedan göra dig redo att träffa din soulmate. Det är verkligen en toppen bra tid för dig att jobba med self love!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Jordgubbskvarts

♏︎ Skorpionen
Den här månaden kommer att bli speciell. Saturnus som har befunnit sig i ditt 4e hus för hem och familj kommer att flytta över till ditt 5e. Jag kan tänka mig att du har känt dig prövad när det kommer till just din familj och att förändringar har skett i dynamiken mellan er. Du kanske har behövt flytta och ändra din boendesituation? Saturnus kommer alltid med prövningar till oss, och jag kan med glädje säga att du nu kommer att få lugn och ro i ditt hem.

Fullmånen den 7e mars kommer att falla i ditt 11e hus för vänner och dina sociala kretsar. Uranus bildar en trigon från ditt 7e hus till månen, vilket kan betyda att det kan ske förändring i din vänskapskrets och med en nära vän, och kanske är det dags att söka sig vidare till mer likasinnade människor?

Den 21 mars har vi en nymåne i ditt 6e hus. Det här är ett supertillfälle att börja träna, börja meditera eller helt enkelt göra saker i din vardag och skapa nya rutiner som gör att du mår bra. Det är alltså ett superbra tillfälle nu att göra upp en plan för hur du vill må både kroppsligt och själsligt, sätta nya intentioner och se till att praktiskt genomföra dessa också.

Det blir en tid för dig där du verkligen får ta hand om dig själv skorpionen, rensa ut både kroppsligt, själsligt och bland människorna runt omkring dig. När du kommit ut på andra sidan sen kommer du att vara en uppgraderad version av dig själv, keep going!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Kiwi Jasper

♐︎ Skytten
Saturnus, planeten för karma och livsläxor har under 3 års tid försökt lära dig vikten av kommunikation. Vad vi säger, hur vi säger det, vilka tankar vi har osv. Jag kan tänka mig att du har både missförstått andra och själv blivit missförstådd. Du har troligtvis börjat tänka i andra banor och expanderat ditt sinne. Nu den 7e mars kommer han att lämna det huset och flytta över till ditt 4e hus istället.

Fullmånen faller i ditt 10e hus för status och karriär. Det är dags att göra en förändring och du kanske väljer att söka nytt jobb där det finns fler möjligheter för dig att levla upp? Det är också troligt att du behöver ändra dina rutiner på ditt arbete och i din vardag för att få allt att gå ihop. Uranus befinner sig i ditt 6e hus och bildar en trigon till månen, så du har verkligen chansen att avsluta rutiner som inte fungerar längre för dig, och förändringarna kan vara väldigt positiva för din egen hälsa.

Nymånen den 21 mars faller i ditt 5e hus. Wow vilket tillfälle för dig att skapa något kreativt. Nu har du verkligen chansen att låta alla dina planer gå i verket och att skapa något riktigt fint. Det är även ett magiskt tillfälle att ge dig ut för att hitta en partner om du är sugen på att dejta, och även om du inte är intresserad av något seriöst så är det så bra vibes i luften för att få till en härlig dejt, för vem vet – det kanske leder till något i framtiden?

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Karneol

♑︎ Stenbocken
Mars kommer att bli en intressant månad. Saturnus som är din styrande planet kommer den 7 mars att lämna ditt 2a hus och kliva in till det 3e. Han har trivts bra i både ditt och Vattumannens hus de här 6 åren, men nu väntar ny mark. Jag kan glädja dig åt att prövningarna i din ekonomi och kring ditt dagliga arbete är över. Även Pluto som befunnit sig så många år i ditt tecken kommer att flytta sig i några månader. Det har varit många djupa transformativa år för dig, och nu kan jag säga att det börjar ta slut. Jag skulle gissa att du har genomgått stora inre förändringar sedan 2008, och nu är du redo att komma ut på andra sidan.

Fullmånen den 7e mars faller i ditt 9e hus för resor, utbildning och din trosuppfattning. Uranus i ditt 5e hus bildar en trigon till månen, så det är inte omöjligt att du reser iväg för att avsluta ett kreativt projekt någonstans. Det kanske är dags att skriva en tenta och avsluta dina högre studier? Det kan också vara så att förändringen sker inombords och att du ändrar din livsfilosofi på något plan, och den förändringen kan vara kopplat till barn eller kreativitet

Den 21 mars har vi en nymåne i ditt 4e hus. Vilken nystart för dig och ditt hem. Om jag gissar rätt är det nu som du gör ett kap och hittar ditt drömboende. Du kanske också känner behovet av att få en nystart i din familj på något sätt och att du vill lägga en ny stabil grund för vad som komma skall.

Det låter som att du har en del att avsluta i stora världen för att kunna komma hem, grunda dig och bygga en stabil grund inför framtiden. Det låter klokt, ta hand om dig själv den här månaden Stenbocken.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Mossagat

♒︎ Vattumannen
Vilken månad det har varit och vilken häftig period vi är på väg in i. Saturnus som har varit i ditt tecken och som också är din klassiska styrare ska lämna dig för den här gången och bege sig in till Fiskarnas tecken. Jag kan gissa på att du har vuxit både själsligt och mänskligt och känt av en och annan prövning. I slutet av denna månad kommer Pluto att komma in till ditt tecken. Detta kommer att förändra dig på en djup själslig nivå, så än är du inte färdig med dina läxor och din utveckling. Det ska dock sägas att Pluto bara kommer på en kort visit i några månader, för att sedan på riktigt komma tillbaka år 2024, men du kommer redan nu att känna förändringarnas vindar.

Fullmånen den 7e mars faller i ditt 8e hus för transformation, delade resurser, banklånk osv. Det är inte omöjligt att du blir påverkad av din familj den här gången. Exempelvis kommer du att byta bank eller kanske separera från din partner som du har delad ekonomi med.

Den 21 mars har vi en nymåne i ditt 3e hus, och wow vilken härlig energi! Merkurius som styr det 3e huset står i konjunktion med månen, så det här kan bli en fin nystart mellan dig och dina syskon? Ni kanske får lättare att kommunicera med varandra och får en finare relation? Det är också troligt att du får en del ”aha” moments då det 3e huset styr vår kommunikation och vårt mind. Du som är uppfinningsrik kommer säkert att få en hel del bra

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Sodalit

♓︎ Fiskarna
Kära fiskarna, det har varit en period av mycket introspektion för din del. Saturnus, den stränga fadern och läromästaren kommer att kliva in i ditt tecken redan 7 mars för att stanna där i ca 3 år. Det här kan bli en prövande period för dig, men förhoppningsvis kommer du att se att allt som sker är för ditt högsta bästa. Du som är så intuitiv vet nog redan vad som behöver förändras och varför. Du kommer att komma ut som en ny människa när detta är över. Se det som en möjlighet att växa själsligt och nu är det verkligen bra period för dig att ha din dagliga practice med meditation och tillit till universum.

Fullmånen den 7/3 faller i ditt 7e hus och det börjar bli dags för dig att avsluta något buisness samarbete eller en nära relation. Mars står i en kvadratur till både solen och månen, så du kan uppleva ett motstånd över att behöva avsluta detta. Du får dock medvind om du faktiskt fattar beslutet och tar steget till den där förändringen som du behöver.

Nymånen faller i ditt 2a hus och på den nystartande graden 1. Wow vilket tillfälle du har nu att få igång ditt ekonomiska flöde och att skapa en ny stabil grund för ditt vardagliga arbete. Dessutom är Merkurius i konjunktion med månen vilket innebär att du kommer att kunna kommunicera ut dina önskemål. Om du tex önskar dig att få arbeta på ett visst sätt eller vill ha löneförhöjning för att kunna köpa just den där saken du tittat ut så är det helt rätt tid nu.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Pyrit

Denna artikel är skriven av Emmie, som är utbildad astrolog och Reiki healer.