Månadens kristall april - Svart Opal

Månadens kristall för april sägs kunna hjälpa dig att släppa taget om gamla energier så att du kan höja din frekvens. Den connectar din fysiska kropp med ditt högre jag så att ditt mind, body & spirit kan vibrera på samma höga frekvens. Säg hej till magiska Limited Edition: Svart Opal

Svart Opal är en härlig kristall som även sägs hjälpa dig att rensa bort negativa energier runt omkring dig för att du lättare ska kunna bjuda in high and happy vibes! Den sägs även kunna hjälpa till att sprida lugn när vi befinner oss i situationer som känns lite utmanande. 

SVART OPAL ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..är redo att höja din vibration och rensa bort negativ energi.

..vill connecta med ditt mind, body & spirit. 

...för dig som vill ge dig ut på nya, spännande äventyr. 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN SVART OPAL

Gör en let go ritual tillsammans med din Svarta Opal.

★ Meditera med kristallen för att connecta inåt.

★ Bär med den för att bli påmind om att du klarar precis ALLT. 

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!