Allt om solförmörkelsen - Våra bästa tips

Det är otroligt kraftfulla energier i luften just nu. På torsdag den 20 april infaller en nymåne i Vädurens tecken samtidigt som en solförmörkelse. Vad innebär detta? Hur kan det påverka oss? Don't worry, vi ska ge dig våra bästa tips!

Vad händer under Solförmörkelsen?

Eklipssäsongen är här! Nu öppnas en kraftfull portal där vi får möjligheten att skala av och verkligen avsluta de kapitel som inte längre är för vårt högsta bästa. Ta tid för reflektion och var sann mot sig själv för att kunna göra rätt val för dig och ditt liv.

Så här skriver vår astrolog Josefina om solförmörkelsen: "Solförmörkelser är alltid shape shifters och game changers av rang. De är all about avslut och nystart. Så fundera fram till förmörkelsen på vad du behöver avsluta. Vilket kapitel ska stängas och vad är det som ska börja? Vem är du innerst inne och vad behöver du släppa taget om för att ta ett steg närmare dina drömmar?"

Nu kan märkliga händelser ske och dessutom inträffar Mercury Retrograde dagen efter, den 21 april. Då kan gamla ex dyka upp, teknik kan krångla och stora förseningar i kollektivtrafiken kan uppstå. Håll i hatten!  

Våra bästa tips för solförmörkelsen

★ Boosta dig själv med kärlek. Kanske gör du en skön beautyrutin med en härlig ansiktsmask och boostar ditt lymfsystem med en Gua Sha eller skriv en lista med fem saker du älskar med dig själv. Det som får dig att må bra kommer också att fylla dig med kärlek. Kristaller att använda är Rosenkvarts, Rodonit och Ocean Jasper.

★ Reflektera! Sätt dig ner med en notebook och fundera på vad du behöver avsluta nu för att kunna blomma ut till den bästa versionen av dig själv. En kristall som är ultimat för transformation är Malakit.

★ Kom ihåg att det alltid finns en större plan för oss och att alla förändringar som vi går igenom nu är till för att vi ska växa och lära oss något utav det. Ett kit som passar utmärkt för den här perioden är Spiritual Kit.

★ Landa i mjuka och inkännande meditationer för att connecta med dig själv, du har alla svar inom dig! 

★ Undvik att manifestera och att sätta intentioner den här nymånen, då det inte går att veta vad du bjuder in för energier när Universum är "nedsläckt". Var öppen för att oväntade saker kan uppstå för att supporta din transformation.

Vill du läsa mer om vad Josefina sagt om solförmörkelsen, spana in månadens astro här.