Månadens kristall december - Kunzit

Månadens kristall för december är en av våra mest exklusiva nyheter och en starkt healande kristall, Kunzit. Det här är en kristall med otroliga egenskaper som ni bara måste spana in och läsa mer om. Du kommer förmodligen bli lika kär i Kunzit som vi på Oh La Moon är. 

Kunzit är en otroligt healande kristall som sägs vara en fin support till dig som går igenom stora förändringar i livet. Med sina vänliga och mjuka energier är Kunziten connectad till vårt hjärtchakra och sägs kunna boosta vårt självvärde och tillåta oss att se på oss själva med snällare ögon. 

Kunzit är kristallen för dig som:

✶..behöver lite extra Good Vibes.

✶..går igenom en stor förändring och behöver lite extra healing.

✶..behöver släppa på negativ energi som du samlat på dig.

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN KUNZIT:

★ Bär med den i fickan för att bjuda in mer Good Vibes och släppa på negativ energi som du samlat på dig. 

★ Meditera med den och connecta med hjärtchakrat för lite extra healing.

★ Ge bort en Kunzit till någon du tycker om, för att boosta dem med glada och lugna energier.

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!