Månadens kristall oktober - Grön Kvarts

Nu är hösten här på riktigt och vi har klivit in i oktober månad Moon Friend! Den här månadens kristall  är en riktig superkristall och dessutom en nyhet hos oss, nämligen Limited Edition: Grön Kvarts. Det är en riktig must have kristall och vi ska berätta varför.
 
Grön Kvarts är en kristall som sägs hjälpa oss att släppa på blockeringar för att kunna bjuda in mer positiv energi. Det är även en kristall som är kopplad till hjärtchakrat och sägs hjälpa oss med att läka gamla sår och balansera våra känslor. 

Grön kvarts är kristallen för dig som:


✶..behöver en härlig kreativitetsboost 

✶..vill ha mer balans och harmoni i livet

✶..har gamla trauman som behöver bearbetas 

Att göra en meditation eller en Let go ritual med din Grön Kvarts kan bringa dig mer grundning och balansera ditt humör, men även hjälpa dig att släppa på trauman och att läka gamla sår. Vill du manifestera in mer glädje, tur och kärlek i ditt liv så är Grön Kvartsen kristallen för dig.

Enkel Let Go Ritual:

✶ Skapa ett mysigt space och rena med Salvia

✶ Ta fram papper och penna och sätt dig bekvämt, ta några djupa andetag för att landa i spacet.

✶ Ta upp din Grön Kvarts och känn in vad du vill släppa taget om.

✶ Skriv ner vad du vill släppa taget om och elda upp pappret på ett säkert sätt. (Du kan även riva sönder pappret i småbitar) 

✶ Avsluta med en Shaking och skaka av det som du vill släppa, Let that shit go!

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!