Månadens kristall november - Aura Rosenkvarts

Vi är inne i november månad bästa Moon Friend och månadens kristall är en riktig love boost, nämligen Aura Rosenkvarts. Det här är en riktig must have i din kristallgarderob och vem vill inte ha lite extra kärlek i sitt liv?

Aura Rosenkvarts är en magisk kristall som ger en extra love boost när vi behöver det som mest. Den sägs hjälpa oss att stärka kärleken både till oss själva, men även till andra. Har du en relation i din närhet som behöver en extra kärleksboost? Då är det här den ultimata kristallen att ge bort som en gåva. 
Vi älskar att använda vår Aura Rosenkvarts i badrummet där mycket av vår self love ligger. När vi står framför spegeln och ser vår kropp, eller när vi gör vår hudvårdsrutin och verkligen tar oss tiden till vårt välmående. 
Det är också den ultimata kärlekskristallen för dig som är redo att träffa din soulmate. Programmera din kristall med en intention och bär den med dig under dagen och vem vet, plötsligt står hen där. Dessutom omges kristallen av ett magiskt auraskimmer och vibrerar på en extra hög nivå. 

Aura Rosenkvarts är kristallen för dig som:


✶..Vill stärka kärleken till dig själv

✶..Behöver boosta relationen till någon i dig närhet

✶..Är redo för att träffa din soulmate

Self Love Ritual 

✶ Ta fram din kristall som du vill använda för att boosta dig själv med lite extra kärlek. Vi älskar Aura Rosenkvarts och Rosa Kalcit.

✶ Skapa ett kärleksfullt space med Palo Santo eller Salvia

✶ Ta fram något att skriva på, vi älskar vår Self Love Notebook.

✶ Skriv ner tre saker som du älskar med dig själv.

✶ Ta upp din kristall och fyll på med de fina komplimanger du skrivit till dig själv.

✶ Blås in lite extra kärlek i kristallen och ha med den när du behöver en extra love boost.

✶ Vill du förlänga din ritual så ta med dig kristallen in i badrummet och ställ dig framför spegeln och säg tre nya komplimanger till dig själv.

You deserve the best Moon Babe ★

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!