Månadens kristall september - Turmalinkvarts

September månad är här och vi är nu inne i Jungfruns period. Hösten knackar snart på dörren och bjuder in till en nystart. Kristallen som vi alla borde bära med oss under den här månaden är Turmalinkvarts som vi nu ska berätta ännu mer om!

Kristallen Turmalinkvarts kommer att hjälpa dig att släppa taget om allt som hindrar dig från att bli den bästa versionen av dig själv, tex gamla tankemönster, rädslor eller andra blockeringar. Det är en kristall som också sägs vara starkt healande, och skyddar oss mot Bad Vibes! Är du redo för att kliva in i hösten och bli en härlig 2.0 version av dig själv? Då är det Turmalinkvarts som du ska bära med dig.

Många av oss har lätt för att dra åt oss negativ energi och samlar allt som oftast på oss orostankar och stress. Turmalinkvarts är ett starkt skydd mot just detta och är även en starkt healande kristall. Upplever du att du ofta påverkas av eneritjuvar, negativitet och stress? Då är det dags att uppgradera din kristallgarderob med en Turmalinkvarts.

Psst! Den 9/9 går Merkurius in i retrograd och då är det här en passande kristall att ha i fickan för att skydda sig mot energitjuvar som gärna dyker upp under den här perioden!

Turmalinkvarts är perfekt för dig som..

★ ..vill ha lite extra skydd mot negativ energi.

★ ..är redo att bli den bästa versionen av dig själv.

★ ..vill ha en extra energikick och rensa ditt mind från negativitet och oro.

3 sätt du kan använda din Turmalinkvarts:

★ Sov med den under kudden för att få lite extra healing och rening under natten.

★ Bär med den i fickan för att skydda dig själv från negativa energier under dagen.

★ Meditera tillsammans med din Turmalinkvarts för att släppa taget om dret som håller dig tillbaka.

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!