Oh La Moons Julklappsguide 2022

Letar du efter personliga och magiska julklappar till din bästa kompis, mamma, farfar eller din partner? Då måste du spana in vår magiska guide, vi har julklapparna till alla! Vi har gjort en härlig lista med Soul Candy och Feel Good till hela familjen och vänskapskretsen ★

TILL EN MAGISK SYSTER/FLICKVÄN

★ Mushroom Gua Sha - Vår nya Face Tool som bland annat är perfekt för att ta bort svullnad under ögonen och massera nacken efter en lång arbetsdag. Ge med fördel bort tillsammans med en härlig ansiktsolja från Evolve Organic Beauty.

★ Nagellack Rosa Kalcit - Self Love all day! Måla naglarna i den här magiska rosa färgen för bli påmind om att säga snälla saker till dig själv hela dagen.

★  Self Love Kit - Det ultimata kitet för att stärka kärleken till sig själv.

★ Pendel Labradorit - Pendel är ett magiskt verktyg och fungerar som en förlänging av din intuition. Använd den för att få svar på dina frågor och hitta obalanser i dina chakran.

 

TILL EN MAGISK MAMMA

 Magic Mom Kit - Magiskt kit att ge bort till världens bästa mamma!

★ Jade Roller En härlig Face Tool för att öka blodcirkulationen i ansiktet och ta bort puffighet. Underbar att använda tillsammans med en ansiktsolja eller en sheetmask.

★ Halsband Ametist Ge bort lite inner peace och calm vibes till mamma om hon har en stressig vardag och behöver lite extra lugn.

★ Ocean Jasper Self Care är nyckeln till allt, Ocean Jasper påminner dig om att prioritera sådant som du mår bra av och att bjuda in happy vibes i livet.

Badsalt Rosa - Vårat magiska badsalt är boostat med Rosenkvarts för att badet ska bli extra boostat med kärlek. Vilken mamma behöver inte lite extra Love in life samtidigt som en avkopplande stund? 

 

TILL EN MAGISK BROR/POJKVÄN/PAPPA

★ Svart Obsidian Spets - Perfekt att ge bort till någon som behöver fokus och grundning under dagen. Svart Obsidian är också magisk att manifestera med och hur snygg är den inte på skrivbordet?!

 PyritklusterCashflow deluxe! Den här passar perfekt på skrivbordet tillsammans med Svart Obsidian.

★ Pino Santo - Naturlig rökelse med en härlig doft av en öppen brasa, som sägs vara extra bra om du vill önska in något i ditt liv eller få lite calm vibes. Perfekt till någon som har en hektisk vardag!

★ Amazonit Torn Kristallen som sägs hjälpa oss att tala vår sanning, boostar glädjen i livet och hjälper oss att inte ta oss själva på alltför stort allvar. Happy vibes och lekfullhet!

★ Svart Obsidian Armband För lite extra grundning eller fokus är det här det ultimata armbandet att bära med sig, dessutom.. så SNYGGT!

 

TILL EN MAGISK VÄN

★ Kristallkit För Nybörjare - Är din vän nyfiken på kristaller? Vårt magiska nybörjarkit har allt du kan tänka dig för den som vill ta klivet in i vår magiska värld.

★ Spiritual Kit - Detta kit är perfekt för den som vill fördjupa sig i sin spirituella resa och jobba med sitt Soul Work. Ges med fördel bort tillsammans med en pendel. 

Crystal Vibes Card DeckFör lite extra guidning från Universum eller för den som behöver en uppmaning för dagen är denna kortlek med kristaller toppen! Här finns både uppmaningar, tips att ta action på och kunskap om de olika kristallernas energier. 

Nagellack Citrin - Behöver din vän en Self Power boost eller lite extra pepp och glädje? Detta nagellack är inspirerat av Citrin, som är vår personliga hejarklack och en C-vitamin boost på naglarna. 

Pendel RosenkvartsSå rolig att ha med på tjejkvällen för att ställa frågor till pendeln och guidas eller varför inte ha med i en Soulmate ritual? 

 

TILL EN MAGISK MORFAR/FARFAR

★ CitrinEn härlig boost av glädje, pepp och Self Power! Vår egna lilla hejarklack och perfekt för att hålla humöret uppe. 

★ Svart TurmalinEn otroligt stark kristall som skyddar oss och är magisk att placera i hallen för att rena oss från negativa energier eller bära med sig under dagen för att få extra protection. 

★ Shungit - Boostar vårt immunförsvar, skyddar oss från strålning och är fylld av antioxidanter. Hur fin julklapp?

Rökkvarts ArmbandSägs skydda mot negativa energier och grundar oss.

TILL EN MAGISK FARMOR/MORMOR

★ Angelit Skyddskristallen som kallar in våra Spirit Guides och som sägs ge oss lite extra tröst och healing. 

★ Armband AmetistArmbandet för den som behöver lite mer Calm Vibes och Inner Peace. 

 NagellackSå klart att mormor eller farmor vill ha ett härligt nagellack i julklapp! Välj det lack med de energier du vill att hon ska bli boostad med. 

★ Feel Good Card Deck - Så fin kortlek att ge bort där en kan dra ett kort dagligen för guidning från Universum och en härlig påminnelse.

 

TILL EN MAGISK KOLLEGA

★ Armband Rosenkvarts Behöver din kollega boosta kärleken till sig själv? Ge bort det här magiska armbandet.

★ Focus & Flow KitDet ultimata kitet till den som har många bollar i luften och behöver lite extra fokus och flow. 

★  Månfat - Att ha på skrivbordet för att lägga kristaller, rökelser eller andra must haves i.

★  Ametistkluster - Sprider lite extra lugn på jobbet och hjälper övertänkaren att tune in och samla tankarna. 

 

Vem vill du ge lite extra magi i julklapp i år? Klicka här för att komma till shoppen för att se alla våra produkter! Glöm inte att beställa en extra Salvia eller Palo Santo för att rena energin, kristallerna eller hemmet under julen.
Psst! Lägg din beställning hos oss före kl 23.59 söndagen den 18 december för att få din order före jul (gäller ordrar inom Sverige)!
WE WISH YOU A MAGIC CHRISTMAS!