Månadens kristall januari - Golden Healer

Månadens kristall för januari är en otroligt healande kristall som tillåter oss att bjuda in mer lugna energier när allting runt omkring oss är lite rörigare. (Vi börjar ju 2023 med Merkurius i retrograd) Den är också fantastisk att meditera med för att lugna sitt mind och fokusera på nuet. Vår magiska Golden Healer.

 

Golden healer är en otrolig kristall på så många sätt. Den sägs lugna vårt mind och hjälpa oss att slown down när det är mycket runt omkring oss. Den healer och balanserar alla våra chakran, så upplever du att dina chakran är i obalans så kan du göra en chakrameditation tillsammans med din Golden Healer, som även kallas för just The Master Healer.

Golden Healer är kristallen för dig som:

✶..behöver hitta tillbaka till ditt flow.

✶..har svårt att lugna ditt mind.

✶..behöver komma ner i varv och bjuda in mer lugn.

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN GOLDEN HEALER:

Bär med den i fickan och ta upp den om du behöver lugna ditt mind.

★ Meditera med den för att balansera dina chakran.

★ Sova med din Golden Healer under kudden för att få lite extra healing under natten.

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!