Så påverkas ditt stjärntecken av Fullmånen i Skytten

På fredag är det dags för fullmåne i Skyttens eldiga tecken. Hur kommer ditt stjärntecken påverkas och vad behöver du ha med dig just nu för att få ut så mycket som möjligt av den här fullmånes energier? 

Väduren

Fullmånen i skytten kommer elda igång din energi ordentligt och du kommer känna dig taggad men också lite rastlös. Du får bäst utlopp för din energi genom att röra på dig och du kommer få mer lugn och avkoppling på köpet. Så  satsa på att ge dig ut i löpspåret eller dansa loss i vardagsrummet! 

✷ Du behöver:
 Maxa din energi genom att lägga våra populära BH-Citriner i träningstoppen, roligt och peppande!

Oxen

Den här fullmånen kommer du vilja stanna i din comfort zone, framförallt med dina känslor. Men vi uppmanar dig till att kliva utanför den och kommunicera dina drömmar och känslor både till dig själv och till andra, du kommer växa otroligt mycket om du gör det!

✷ Du behöver: Tigeröga, den ultimata kristallen när det handlar om att gå utanför sin comfort zone och våga testa nya grejer.

Tvilling

Du är Skyttens motsatstecken och du kommer känna av starka energier av den här fullmånen. Du kommer vara taggad på nya äventyr och kommer ha starka cravings efter nya upplevelser och det är bara att köra! Släpp allt som blockerar ditt mind och låt din intuition (och glädje) styra.

✷ Du behöver: Angel Aura "the mood lifter" en kristall som är lika taggad på livet och äventyr som du är just nu!

Kräftan

Även om denna fullmåne styrs av eld kommer du behöva inkorporera mycket av ditt eget element, vatten, för att kunna dra nytta av månens energier. Ta ett bad eller gör en kopp te när du gör din fullmåneritual. Tillåt dina känslor och tankar komma upp till ytan så du kan bearbeta och släppa dem. Du kommer känna dig mycket lugnare när dessa känslor är out of your way.

Du behöver: Self Care - Vattenflaska, du behöver connecta med ditt element så varför inte göra det in style med vår miljövänliga vattenflaska?

Lejonet

Din energi matchar denna fullmåne perfekt och din redan starka personlighet kommer förhöjas ännu ett snäpp. Du kommer uppleva en helt ny level av glädje och du kommer vilja sprida dina good vibes till alla runt omkring dig. Hello sunshine!

✷ Du behöver: Gul Kalcit, en kristall som skiner lika starkt som du gör just nu. A perfect match!

Jungfru

Det här kommer bli en känslosam fullmåne för dig och vi vill att du ska tillåta dig själv känna vilka känslor inom dig du behöver jobba med att heala. Känner du dig frustrerad eller är det gamla känslor som ligger och bubblar? Du måste jobba med dessa för att nå din fulla power. Det kommer bli utmanande men belöningen kommer vara stor!

✷ Du behöver: Oh La Moons grundare Josefin Dahlberg har skapat en onlinekurs: 10 Days Self Love Journey som är perfekt för dig just nu. I den här kursen får du jobba med dig själv och stärka din self-love.

Vågen

Den här fullmånen kommer med ny energi till dig. Du har kanske haft mycket på gång under en längre period eller så har du behövt fatta en del stora beslut, men nu är det dags att roa sig istället. Träffa din kompis för en promenad eller gör något annat som boostar din energi, det är din enda uppgift denna fullmåne!

✷ Du behöver: Påfågelkoppar, en glädjekristall som kommer hjälpa dig uppskatta "här och nu" lite mer och påminna dig om att HA KUL!

Skorpionen

Du mår som bäst när du har möjlighet att växa och utvecklas och det är exakt vad denna fullmåne kommer bjuda dig på. Den kommer expandera ditt mind och öppna upp ditt sinne så du blir mer mottaglig för nya erfarenheter och intryck. You are loving this Scorpio!

✷ Du behöver: Är det en enda sak du ska investera i denna månad låt det bli vårt Transformation Kit för det innehåller alla kristaller du behöver just nu.

Skytten

Varje gång månen landar i ditt stjärntecken kommer du känna det väldigt intensivt och du har en extra stor möjlighet att göra dig av med massa negativitet i ditt liv just nu. Låt denna fullmåne ta med sig alla dina låga vibrationer som till exempel; dömande känslor eller dålig självkänsla. Universum kommer göra allt för att boosta dig med positiv energi och pepp istället så våga lita på att det bästa kommer hända och att the universe has your back!

✷ Du behöver: Vit Opal kommer hjälpa dig lita på universum, din intuition och din magkänsla. En underbar kristall som du kommer känna dig starkt connectad med just nu.

Stenbocken

Det är dags att "ta tag" i saker och den här fullmånen kommer ge dig inspirationen och energin du behöver för att hitta nya, spännande projekt att dyka in i. Tillåt dig själv slukas upp helt av dina nya projektet oavsett om det är att plantera om dina blommor eller måla om ett sovrum. Dina projekt är vad som kommer hålla dig grundad och lycklig just nu!

✷ Du behöver: Karneolen, lått detta bli din följeslagare genom allt du tar dig för just nu. Den är här för att fylla dig med inspiration och kreativitet.

Vattuman

Du har mycket gemensamt med skyttens energi. Ni båda älskar frihet, har starka åsikter och älskar att uttrycka er! Ibland kan människor skrämmas av dina starka åsikter och det blir din uppgift att försöka connecta mer med din känslosamma sida och försöka lyssna på andra människor med ett öppet sinne. Du kommer lära dig mycket av denna övning!

✷ Du behöver: Rosa Selenit kommer hjälpa dig öppna upp ditt hjärta och bjuda in nya känslor och intryck.

Fisk

Den eldiga energin från fullmånen kan röra upp spänningar i ditt annars så lugna och balanserade humör. Men se detta som en chans att öppna upp dig inåt och connecta med ditt hjärta istället för att låta ditt huvud styra allt. Gör en fullmåneritual med fokus på att länka samman dig själv med ditt hjärta.

✷ Du behöver: Vårt naturliga Heart Chakra Balm är perfekt att ha med under din månritual för att öppna upp och boosta ditt hjärta lite extra.

GLÖM INTE ATT FÖLJA OSS PÅ @OHLAMOON.SE FÖR MER MAGI I VARDAGEN!