Oh La Moons Stora Bröllopsguide

Sommaren är här och med sommaren kommer också den ljuvliga bröllopssäsongen, som vi längtat! Ni är många som ber om tips och råd över hur ni kan inkorporera kristaller i era bröllop och vi är som vanligt här för att hjälpa er. I den här artikeln ska vi ge lite inspiration på hur du kan duka med kristaller, boosta din energi med Selenit i brudbuketten eller kanske till och med övertyga dig om att en Amazonit kan fungera som ditt "nånting blått"! Let the magic begin 

Selenit i brudbuketten ❥

 Selenit är känd för att heala, rena och skydda vår energi och är därför den optimala kristallen att ha med sig på bröllopsdagen. Låt den vara med i brudbuketten eller lägg ut några längs gången i kyrkan. Det här är din bröllopsdag, no bad vibes allowed!

Programmera din kärlek ❥

Visa din kärlek till din framtida man/hustru genom att programmera en kristall med massa kärlek och passion som du ger till hen dagen innan bröllopet. Be hen bära med sig kristallen under ceremonin för att bli boostad av din kärlek och känna sig lugn och avslappnad. Kristallen du ger kommer alltid representera er speciella dag och är en connection mellan er kärlek. Vi gråter redan för att det är så fint.

❥ Rosenkvarts - Det är den mest klassiska och omtyckta kärlekskristallen genom tiderna och vi kan inte tänka oss en bättre kristall för att connecta er kärlek.

Vill du vara min brudtärna? ❥

Att be sina vänner vara med under ceremonin kan ibland vara lika känslosamt som själva frieriet. Du ber dem vara med och dela en milstolpe i ditt liv så varför inte göra det med stil? Sätt ihop ett vackert gåvoset med en kristalltouch när du frågar om dina vänner vill vara en del av din stora dag. 

❥ Armband & Jade Roller - Innan bröllopet kanske ni vill samlas och skåla i champagne och ha lite härlig skönhetsvård tillsammans, då är vår Jade Roller det perfekta verktyget. Den hjälper till att ta bort puffighet i ansiktet och ger ett fint glow. Och ge gärna dina brudtärnor ett Armband i Rosenkvarts för att visa hur mycket du älskar dem och för att sprida lite extra good vibes.

Ge oss en intention 

Ställ fram ett fat med kristaller och låt dina gäster programmera en kristall med en lyckönskning till er. Det här är ett fint och annorlunda sätt för era gäster att ge er ett lycka till i giftermålet!

Psst.. en annan härlig grej kan också vara att ge varje gäst varsin kristall som ett litet tack för att dem var med och firade er speciella dag.

❥ Clear Quartz - En kristall som passar alla och som är enkel att programmera med valfri intention.

Välkommen till bords ❥

Ceremonin är färdig och ni är nu gifta, det är dags att fira! Boosta din mottagning med massa good vibes genom att ställa ut magiska kristaller som en del av dukningen. Här är det bara din fantasi som sätter gränser och vi lovar att detta kommer ge dina gäster något att prata om, alla tycks ha en åsikt om kristaller. ;)

❥ Oh La Exclusive - Våra mest exklusiva och magiska kristaller som garanterat kommer hjälpa till att göra din bröllopsdukning oförglömlig!

Nånting blått ❥

"Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått" det här är en gammal tradition som sägs ge bruden tur. Varför inte ha med dig en Amazonit (eller någon annan blå kristall) som din "nånting blått"? En rolig twist på en gammal tradition!

❥ Amazonit - En kristall som hjälper oss tala och leva vår sanning och som dessutom sägs föra med sig tur! Vi kan inte tänka oss en bättre bröllopskristall.

Diamonds are (not only) a girl's best friend ❥

En klassisk diamant i all ära men varför inte piffa upp din ring med en annan magisk sten? En gullig idé kan vara att ha din partners månadssten i ringen. På bilden här ovanför är det en Diamantring från Mumbai Stockholm med en liten Grön Turmalin som är månadsstenen för oktober. 

Psst.. Bröllopsdagar alá kristall som är värda att lägga på minnet. 
15 år - Kristall ❥ 40 år - Rubin ❥ 59 år - Akvamarin ❥ 63 år - Jade ❥ 67 år - Opal ❥ 68 år - Granat ❥ 85 år - Månsten