Boosta dina kristaller med andra kristaller

Visste du att du kan förhöja dina kristallers egenskaper/vibrationer med hjälp av... andra kristaller?! Äntligen en anledning att utöka sin kristallsamling! Men hur gör du och vilka kristaller behöver du? Det ska du snart få veta, let the magic begin!

Hur fungerar det?

Vissa kristaller har som naturliga egenskaper att förhöja energier/vibrationer så det har inte så mycket att göra med att dem bara förhöjer energin på dina andra kristaller utan dem förhöjer all energi runt omkring sig. När vi skriver "förhöjer energi" menar vi att en energi blir ännu starkare, mer powerful, än den var innan. Så om du till exempel har en Rosenkvarts som innehåller en stark vibration av kärlek kan du med hjälp av andra kristaller med förhöjande egenskaper öka på kärleksvibrationen i din Rosenkvarts ännu mer. Häftigt, eller hur? Att boosta kristallers energier med hjälp av andra kristaller är kanske mest vanligt i bland annat Crystal Grids och Mandalas där man skapar olika kristasllformationer och mönster som man sedan förstärker med bland annat  Clear Quartz Spetsar.

Psst.. Är du sugen på att lära dig mer om Crystal Grids? Du kan lära dig det och mycket mer i vår Kristallkurs. ★

Vilka kristaller boostar andra kristaller?

★ Clear Quartz 

★ Agatskiva

★ Apofyllit

Hur boostar man kristaller med andra kristaller?

Clear Quartz och Apofyllit - Har du ett kluster kan du lägga kristallerna du vill förstärka på det och låta dem laddas, kanske under natten. Har du någon annan form på din Clear Quartz eller Apofyllit räcker det med att du lägger den nära kristallerna som du vill ladda på lite extra. Du kan till exempel lägga dem tillsammans i en fin skål eller i en låda. 
Agatskiva - Den här smarta lilla skivan fungerar som en smidig laddningsplatta, du lägger din programmerade kristall på den så kommer den förstärka intentionen och ladda på kristallen med massa härlig energi!

Ska du testa boosta dina kristaller med andra kristaller? We love it! Glöm inte kika in på @Ohlamoon.se för mer daglig inspiration. ★