Därför gillar ingen Mercury Retrograde

Japp, det är dags igen. Du har precis pulled yourself together från förra gången men det hjälper inte. Du kanske redan nu har börjat märka av strul med teknik, kommunikation och klockslag? Inte konstigt, det är dags för det mest utbuade astrofenomenet genom tiderna: Mercury Retrograde.◌ 1. Tekniska problem
Jahapp. Här sitter du med en deadline som ska in om en timme och din dator har fryst sig bortom all rimlig ctrl+alt+del räddning. Att ringa efter någon slags support? Nej, det fungerar såklart inte för din mobiltelefon strular också.

◌ 2. Return of the Ex
Du har inte träffat Fabian som krossade ditt hjärta när han gjorde slut via sms sista året på gymnasiet sen.. ja, sista året på gymnasiet men var så säker på att han kommer dyka upp i egen hög person inom kort. 

◌ 3. Resor ställs in
I och med Covid-19 är det kanske inte allt för många av oss som har resplaner just nu men om vi hade det hade vi antagligen suttit kvar på Arlanda i ett varmt flygplan efter två timmars strul med "tekniska problem".

◌ 4. Skulle vi verkligen träffas där?
Merkurius är ju känd för att sluka precis all kommunikation så se till att spika en mötesplats när du och din partner skiljs åt vid grönsaksdisken på ICA. Eller förresten, ni kommer gå om varandra ändå.. det var inget.◌ 5. Impulsköpen
Men va? Menar du att dem där raffiga zebrabyxorna du absolut inte kunde leva utan blev ett impulsköp? Tänka sig..

◌ 6. Den icke existerande sömnen
Tur att man i alla fall kan återhämta sig från Mercury Retrograde under natten. Nej just det, det kan man ju inte. Istället ska varenda tanke du någonsin tänkt spelas upp i en symfoniorkester i ditt huvud till klockan 04:00 på morgonen. ZzzZz....

◌ 7. Minnet sviker
Ni delade rum på ett yogaretreat en helg för två år sedan och nu står hon där framför dig som en riktig uppenbarelse, med vad hette hon? Anna.. Maria.. Beatrice eller var det rent av Julia? Du har ingen aning men du känner att detta inte bådar gott för dig. Namaste.

Vårt bästa tips för att ta sig igenom denna retrograde? Mercury Retrograde Kit såklart!

1 comment

Haha! ☺️ Tack för ett härligt inlägg! Jag undrar, är det vanligt att man under Mercury retrograde även kan känna att man plötsligt tappat allt självförtroende? Att det bara är jag som inte klarar av …vad det än är? Att jag nog inte kan?
Kram! ❤

Christina June 16, 2020

Kommentera

All comments are moderated before being published