Så påverkas ditt stjärntecken av Venus Retrograde

Vi befinner oss just nu i Venus Retrograde* (13/5 - 25/6.) Venus är planeten som framförallt styr över våra känslor och våra bankkonton men den kan såklart påverka oss på massa olika sätt utifrån våra stjärntecken. Är du nyfiken på vad som kommer hända dig denna period? Keep reading! 

★ Väduren - 21 mars - 19 april

Hey fire babe! Det här är den optimala tiden för dig att ta ett djupt andetag och connecta med dina inre känslor. Du känner en enorm pepp inför sommaren och är fylld av massa härlig energi men denna retrograd borde du stanna upp och lyssna inåt, det kommer boosta din energi ännu mer i längden!
Oh La Exclusive Pink Amethyst - Den optimala kristallen att ha nära om man vill lyssna inåt och connecta med sitt hjärta.

★ Oxen - 20 april - 20 maj

Som oxe kan du bli extra påverkad av denna retrograd, på ett väldigt positivt sätt! Det kommer handla om mer pengar på kontot och enorm framgång på jobbfronten, men kom ihåg att våga visa framfötterna och ta för dig!
Pyritkluster - För att maxa ditt cashflow och din framgång ÄNNU MER behöver du ett Pyritkluster, lita på oss, det här är din kristall.

★ Tvilling - 21 maj - 21 juni

Vi befinner oss i din period och det är du som blir mest påverkad av denna retrograd (såklart) och det kan göra att du känner dig lite överväldigad av massa olika känslor just nu. Det är dags att varva ner och koppla av så du inte rycks med i retrogradens starka känslomässiga energier. Meditation och andningsövningar är exakt vad du behöver fokusera på just nu!
Meditation För Nybörjare - Det är dags att ta din meditation på allvar då du verkligen behöver komma ner i varv och connecta inåt. Unna dig vårt meditationsprogram som innehåller sju unika och magiska meditationer.

★ Kräftan - 22 juni - 22 juli

Det är dags att fylla på med Self Care! Kräftan är ett känsloladdat tecken och det är inte så konstigt att känsloplaneten Venus retrograd påverkar dig starkt. Se till att ta dig tid för dig själv och boosta dig med avkopplande bad, härliga ritualer och massa ensamtid den här perioden.
★ Gua Sha - It's all about the self care, vi tycker du ska unna dig vår härliga Gua Sha som är magisk när man vill skämma bort både sitt ansikte och sitt välmående lite extra.

★ Lejon - 23 juli - 22 augusti

Den här perioden kommer med grymma belöningar till alla lejon. Du kommer vilja utmana människor runt omkring dig och detta utmanande sätt kan leda till framgång på jobbet och mer cashflow på kontot! Woho!
★ Citrin - Du behöver pepp och självförtroende, du behöver helt enkelt en Citrin. Tillsammans med denna powerkristall kommer du självsäkert nå dina mål denna retrograd.

★ Jungfru - 23 augusti - 22 september

Venus är din planet och det är klart du blir påverkad, du vill gärna svepas med helt av denna retrograd men se till att hålla dig grundad och låt inte dina inre känslor styra. Ta denna period som en utmaning att hålla dig connectad med dina rationella tankar och se till att ha båda fötterna på jorden!
★ Rökkvarts - Du behöver all hjälp du kan få med att hålla dig grundad just nu, vi kan inte tänka oss en bättre tid att investera i en Rökkvarts.

★ Vågen - 23 september - 22 oktober

Denna retrograd handlar om spirituell förändring för dig och du är redo att levla upp din connection med universum. Manifestering, meditation och att dra kort kommer gynna dig och du kommer sväva lugnt över denna retrograd med universums hjälp, vi är avundsjuka!
★ Spiritual Crystal Kit - Du är redo att levla upp din spiritualitet och i det här kitet finns allt du behöver.

★ Skorpion - 23 oktober - 21 november

Du ska varva ner och ta dig igenom den här perioden i lugn takt för att kunna stanna upp och reflektera över om du verkligen vill hänga med på alla saker du blir tillfrågad om. Vi vet att du är populär och älskar att vara "där det händer" men att unna sig lite ensamtid är också okej!
★ Feel Good Card Deck - Det perfekta verktyget för att slow down och få vägledning. Den här kortleken kommer hjälpa dig med ett mantra du bär med dig under dagen, precis vad du behöver just nu!

★ Skytten - 22 november-21 december

Alla retrogrades är kända för att röra upp gamla känslor inför gamla ex och det är exakt detta som kommer hända dig. Ett ex kommer dyka upp på ett eller annat sätt under denna period, antingen ute på stan eller i dina drömmar. Hur du vill tackla den här situation är upp till dig men det bästa är kanske att reflektera över vad som hände i relationen och påminna dig själv om hur långt du faktiskt kommit utan att ha den här personen i ditt liv.
★ Protection Wish Bag - Att stöta på ett ex är väl inte direkt ett drömscenario, vare sig det sker i våra drömmar eller i verkligheten så se till att skydda din energi med en Protection Wish Bag. Safety first!

★ Stenbock - 22 december - 19 januari

Det är dags att reflektera över vad som gör dig lycklig och vad som gör dig mindre lycklig, du har insett värdet av att hålla ditt humör på topp och borde satsa på att göra saker som matar din glädje just nu. Låt denna retrograd ta med sig sakerna du inte känner att du behöver i ditt liv längre!
★ Clear Quartz - Få klarhet i exakt vad det är du behöver rensa bort från ditt liv och vinka "hej då" till det.

★ Vattuman - 20 januari-18 februari

Knack knack! Vem där? Ditt ex! Du kommer med största sannolikhet springa på ditt ex och det kommer komma, hör och häpna, något bra utav det. Det är nånting den här personen har kvar att lära dig eller tillföra till ditt liv (även om det är för att du ännu en gång ska inse att detta inte är personen för dig) men försök ändå möta upp hen med ett öppet sinne!
★ Stjärnteckenkit Vattuman - Du behöver ditt stjärnteckenkit, där i finns nämligen en Akvamarin och det är något du kan behöva en boost från när det gäller att kommunicera ärligt och öppet med ditt ex. 

★ Fisk - 19 februari - 20 mars

Venus Retrograde kommer inspirera dig och du kommer vara i en väldigt kreativ period. Tilllåt din kreativitet flöda fritt genom att fota, måla, dansa mm. Bli uppslukad i ett projekt och känn hur du boostas ordentligt av din egen kreativa energi!
★ Karneol - Är man inne i ett kreativt flow är det ju synd att inte maxa det med en Karneol!

*När planeter hamnar i Retrograde betyder det att dem börjar backa och röra sig baklänges istället för att färdas i sin normala omloppsbana. Detta är ett astrofenomen som påverkar oss på jorden med både positiva och negativa effekter. Den kanske mest välkända Retrograden är Merkurius och den är mest känd för att slå ut teknik och skapa kommunikationsstörningar.

Glöm inte att följa oss på @Ohlamoon.se för mer magi i vardagen! ★