Det har vi på våra skrivbord och varför

För oss på Oh la office är det viktigt att ha en härlig vibe på vår arbetsplats. Våra skrivbord är fyllda med massa härliga kristaller och andra magiska grejer för att ge oss flow och inspo i arbetsdagen. I den här artikeln ska ni få spana in vad som alltid finns på våra skrivbord och varför det inspirerar oss så mycket. Let the magic begin! 

Vad är din roll på Oh la moon?

Jag är grundare av Oh la moon och har ansvar för hela bolaget. Jag ser både till att allt funkar rent administrativt men godkänner också allt vi gör på sajten och vilka produkter vi tar in. 

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?

Jag jobbar inte bara med Oh la moon utan har även två andra bolag så mina dagar ser väldigt olika ut. Jag flänger runt en hel del på olika möten men när jag är inne på Oh la office så ser jag till att alla på kontoret vet vad de ska göra, bollar idéer med tjejerna och fixar admingrejer.

Vad har du på ditt skrivbord och varför?

Att ha ett inspirerande skrivbord tycker jag är SÅ viktigt!
★ Färska blommor - Jag försöker att alltid ha färska blommor för de ger mig så mycket energi!
★ Kristaller - Jag har såklart mina favoritkristaller för bästa jobbflowet och framgång. Rökkvarts för att hålla mig grundad, Grön Kalcit för att nå mina drömmar, Rosenkvarts för en härlig kärleksboost, Golden Angel Aura Kluster som inspirerar oss att följa våra drömmar och Ametist för att behålla lugnet när jag har mycket att göra.
Feel Good Card Deck - Ett annat måste på mitt skrivbord är vår härliga Feel Good Card Deck som alltid ligger framme. Jag börjar alltid dagen med att dra ett kort för att få guidning från universum och ett budskap för dagen. 

Vad är din roll på Oh la moon?

Jag är digital marknadsförare och content creator på Oh La Moon. Världens bästa jobb!

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?

Mina arbetsdagar är alltid väldigt kreativa! Min uppgift är att marknadsföra våra magiska produkter på roliga och inspirerande sätt, så jag fotar och filmar mycket, redigerar bilder och videos och publicerar det på våra olika sociala kanaler. Det är också jag som designar våra kristallkurser online, skriver nyhetsbrev, planerar allt för Soul Care Podden (som snart är tillbaka som vanligt igen!) och ibland håller jag också i workshops. 

Vad har du på ditt skrivbord och varför?

Jag är all for good vibes och därför har jag såklart också fyllt mitt skrivbord med massa härliga saker för att göra arbetsdagen lite extra härlig. 
Salvia - Varje morgon när jag kommer till kontoret börjar jag med att rena mitt skrivbord med Salvia för att bjuda in ny härlig energi inför dagen. 
★ Citronvatten - Mitt bästa tips för att dricka mycket vatten är att alltid ha en vattenflaska med dig! Och jag älskar att hälla i en droppe citronolja i mitt för att göra det extra gott.
★ Kristaller - Såååklart har jag också fyllt skrivbordet med kristaller och några jag alltid har bredvid mig är Citrin för att boosta mitt självförtroende, Karneol för kreativitet och inspiration, Rosenkvarts för lite extra kärlek och Clear Quartz för klarhet. Den brukar jag ta upp i handen och ta några djupa andetag när jag känner att jag behöver rensa tankarna och fylla på med ny energi.
Feel Good Card Deck - Jag och min kollega Oliva börjar alltid varje dag med att dra ett varsitt kort för att få lite guidning under dagen.
★ Andra saker jag älskar att ha på skrivbordet är färska blommor, ett block för att skiva ner härliga idéer och såklart min telefon så att jag kan prata med alla er på vår Instagram :) Älskar vårt magiska Moon Friends-community!

Vad är din roll på Oh la moon?

Jag är redaktör och skriver de flesta artiklarna som kommer upp på hemsidan, men hjälper till lite där jag behövs på daglig basis. Vi brukar skämta om att tjejerna har delad vårdnad om mig och får dela upp min tid mellan sig rättvist. 

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?

Väldigt svårt att säga, haha! I och med att jag hjälper till där jag behövs så är mina dagar väldigt varierande vilket jag älskar, ingen dag är den andra lik här på Oh la office. Vissa dagar jobbar jag och Sofie väldigt nära varandra med det kreativa och andra dagar hänger jag med Elin i webbshoppen och packar era magiska ordrar!

Vad har du på ditt skrivbord och varför?

★ Böcker - Jag har ofta en hel hög med böcker på skrivbordet, då jag skriver artiklarna till hemsidan så är jag ständigt på jakt efter inspiration och nyheter.
★ Mitt Spirit Animal - Mitt Spirit Animal är orm och jag har både ett fat med en orm och ett kort med en orm på.
★ Kristaller - I mitt
 porslinsfat ligger mina älskade kristaller! Malakit för att mitt liv är i ständig förändring, Zebra Jasper för balans, Aqua Aura för att följa mitt purpouse och Karneol för att få kreativiteten att flöda.
★ Kaffekopp - Jag dricker kaffe som vatten och det är ett safe bet att säga att det 80% av tiden står en kaffekopp fylld till bredden med cappuccino på mitt skrivbord.
★ Taxen Lotus - Min viktigaste skrivbordsaccessoar är min älskade dvärgtax Lotus som älskar att sitta här och kolla ut på folk genom fönstret. 

Vad är din roll på Oh la moon?

Jag är den som packar era härliga beställningar, ser till att vi har era favoritkristaller i lager i shoppen och svarar på era frågor på kundtjänst. 

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?

Jag börjar med en kopp te vid datorn, där jag svarar på alla era mail till hi@ohlamoon.se. Sen är det full rulle med att packa era magiska ordrar och självklart se till att göra beställningar av saker till kontoret som är nödvändigt för att vi ens ska kunna skicka era beställningar, kartonger, silkespapper mm. 

Vad har du på ditt skrivbord och varför?

★ Kristaller - Då jag plockar med mycket kristaller till era beställningar vill jag gärna neutralisera alla energier som finns bakom mig i lagret, därför har jag mycket renande kristaller på mitt skrivbord. En Clear Quartz Geod och en Rå Selenit står alltid på min plats och mitt senaste tillskott Pink Amethyst för good vibes och kärlek. Den magiska Celestinen hjälper mig att att inte fastna i tankar, få flow i packningen och är såklart också renande.
★ Bra att ha grejer - I min rosa låda gömmer sig läppbalsam, fuktsprej, hårsnodd och handkräm, allt smått och gott man kan behöva för en dag framför datorn.
★ Kalender och Anteckningsblock - Kalender och anteckningsblock är ett must have för mig då jag älskar att skriva "to do" listor.
★ Eteriska Oljor - Jag har såklart mina magiska eteriska oljor, min favorit just nu är en-r-gee, den brukar jag ta på handlederna och halsen under dagen, eller min calm-roller med lavendel som jag använder om jag känner mig uppe i varv. 

Är du taggad på att uppgradera ditt skrivbord? Boosta det med  5 kristaller för framgång eller hitta dina nya favoriter på Ohlamoon.se