Nymåne i Tvillingens tecken ☾

På torsdag är det äntligen dags för nymåne som handlar om att sätta nya mål och intentioner. Den här nymånen i Tvillingens tecken handlar om kommunikation och att öppna upp ditt mind för nya möjligheter. I den här artikeln har vi samlat intentionerna och kristallerna du bör ha med dig för att maxa den kommande perioden, nu kör vi!

Nymåneritual för Tvillingens Period i fyra enkla steg ☾

1. Börja med att rena ditt space med en Salviabunt för att rena energin i rummet, din egen energi och dina kristaller. Glöm inte att öppna ett fönster så att den gamla energin har någonstans att ta vägen och för att bjuda in ny, härlig energi.

2. Lägg händerna på hjärtat och ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att connecta med dig själv. Nymånen handlar om att bjuda in det nya och det är precis det du ska göra nu. Det är dags att sätta din intention för den kommande månaden och några passande intentioner som är extra kraftfulla att sätta nu under Tvillingens period är:

☾ Jag talar alltid min sanning.
☾ Jag pratar snällt och kärleksfullt till mig själv och andra.
☾ Jag är redo att bjuda in nya möjligheter och erfarenheter i mitt liv.
☾ Jag har ett öppet mind och accepterar mig själv och andra precis som de är.

3. Välj ut kristallerna du vill jobba med och programmera dem med just dina intentioner för den kommande månaden. Här är tre kristaller som passar extra bra under Tvillingens period:

 Amazonit jobbar med ditt halschakra, hjälper dig att tala din sanning och stärker din kommunikation mellan andra och med dig själv.

★ Kiwi Jasper hjälper dig att bryta mönster, relationer och vanor som inte längre gynnar dig så att du istället kan öppna upp för nya möjligheter. Den är också ultimat att använda som support när du genomgår förändringar. 

Sodalit är en kristall som peppar dig att vara ditt sanna jag och påminner dig om att du alltid ska våga tala din sanning. Det är okej att ta plats och våga uttrycka dig för att leva ut din fulla potential!

4. När du skrivit ner dina intentioner och programmerat dina kristaller kan du avsluta ritualen med att tacka universum för att du kommer få guidning och support. Du är nu 100% redo att ta dig an Tvillingens period tillsammans med dina kristaller! 

Let the magic begin! 

Psst.. glöm inte att spana in Tvillingens Stjärnteckenkit som är perfekt för dig som är Tvilling eller för dig som vill boosta dig med Tvillingens egenskaper.