Därför är Apofyllit den bästa inredningsdetaljen

Om du älskar att inreda ditt hem med kristaller är våra magiska Apofyllitkluster en kristall du måste investera i. Den tar bort negativ energi, sprider cleansande och lugnande vibes och är inte minst MAGISK att ha framme som en del av inredningen. Inredningsprylar som sprider good vibes är det nya svarta!

En Apofyllit checkar av alla vår inredningsmåsten:
★ Sprider good vibes
★ Renar hemmets energi
★ Är magisk att titta på

Med sin kraftfulla energi renar Apofylliten aktivt hemmet från negativ energi samtidigt som den sänder ut en lugnande vibe som hjälper oss släppa stress, oro och ångest. Apofylliten passar i alla rum och klusterformen ser till att kristallens energin sprids över hela hemmet. Den här kristallen kan till och med skifta hela hemmets energi och göra så vi känner oss avkopplade, trygga och mer välkomna i vårt eget hem. Kort och gott behöver du inte fokusera på något annat än att vara ditt absolut bästa jag när du är hemma, Apofylliten ser till så att hemmets övriga energier är on top! Så lägg den i ditt sovrum, pimpa ditt skrivbord eller låt dina gäster mötas av den i hallen, vi lovar dig, denna kristall kommer vara hemmets härligaste blickfång!

Om du inte vill inreda med din Apofyllit så är den också ett optimalt verktyg att använda vid meditaton eller för att rena dina andra kristaller. Ställ Apofylliten framför dig när du ska meditera för hjälp att komma ner i varv och hitta inner peace. Precis som att Apofylliten aktivt renar hemmets energi kommer den också rena vår energi och ge oss en känsla av inre lugn. Apofyllitkluster är också känd för att rena och boosta våra andra kristallers energi, så var inte blyg för att lägga den i centrum av din kristallsamling.

Är du taggad på att investera i ett magiskt Apofyllitkluster nu? Vi förstår dig, du kan köpa inredningsmagi här