Allt du behöver veta om fullmånen i Skorpionens tecken

Happy Full Moon! Dagens fullmåne inträffar i Skorpionens tecken och det sägs vara en av de mest kraftfulla fullmånarna på hela året. Den här fullmånen handlar om att våga möta våra rädslor och öppna upp för nya saker i vårt liv. 

Dagens fullmåne i Skorpionens tecken kommer väcka en känslostorm hos många av oss och det är här utmaningen ligger - Är du redo att möta och uppmärksamma dina inre känslor? För att kunna skapa förändring i våra liv måste vi våga möta det som blockerar oss för att sedan släppa taget om det, och förstå då är vi mottagliga för magi. Istället för att trycka bort känslor vi tidigare kanske inte vågat känna är det nu dags att möta dem med full kraft och uppmärksamma att de finns inom oss. Om vi gör detta kan vi gå vidare, både starkare och mer öppna för att bjuda in nya möjligheter i vårt liv. WOW! Det är dags att ta kontroll över ditt liv och dina känslor istället för att låta dem kontrollera dig. You are ready for a transformation! Och den här fullmånen är här för att hjälpa oss. 

Fullmåneritual för att släppa taget

Det är dags att göra dig av med det som hindrar dig från att leva ditt bästa liv! Gör så här:

1. Hitta ett safe space där du kan sitta ostört en stund och ta fram ditt Full Moon Ritual Kit. Ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att landa i dig själv.

2. Ta fram papper och penna och skriv ner dina rädslor och känslor som blockerar dig och VARFÖR du vill släppa taget om dem. Välkomna alla känslor och låt det som kommer upp komma upp. 

3. Time to let go! Gör dig av med alla känslor och rädslor du skrivit ner på ditt papper genom att elda upp det (var försiktig!). Du kan också riva sönder det, gräva ner det i jorden eller spola ner det i toaletten. Känn hur alla dina blockeringar försvinner. 

4. Dags att fylla på med ny energi! Ta fram papper och penna igen och skriv ner det du vill fylla på med. Vad behöver du för att må bra och varför? Var specifik!

5. Ta fram dina kristaller som matchar det du fylla på med eller vill manifestera in i ditt liv och programmera dina kristaller med en intention. Bär med dig dina kristaller i väskan eller fickan och använd dem när du mediterar och let the magic begin!

VILL DU TA VARA PÅ DEN HÄR FULLMÅNENS ENERGIER GÖR DU DET BÄST TILLSAMMANS MED VÅRT TRANSFORMATION KIT ELLER FULL MOOON RITUAL KIT

1 comment

Thank you
uffcpgaoj May 11, 2020

Kommentera

All comments are moderated before being published