Allt du behöver veta om fullmånen i Skorpionens tecken

Happy Full Moon! På tisdag den 25/5 inträffar fullmånen i Skorpionens tecken och det sägs vara en av de mest kraftfulla fullmånarna på hela året. Den här fullmånen handlar om att våga möta våra rädslor och släppa taget om dem för och öppna upp för nya saker i vårt liv! 

Fullmånen i Skorpionens tecken kommer väcka en känslostorm hos många av oss, men lugn bara lugn - Det som kommer upp till ytan är känslor som du är redo att släppa taget om! För att kunna skapa förändring i våra liv måste vi våga möta det som blockerar oss, för att det är då vi kan släppa taget om det. Och det är just det som är ultimat att göra den här fullmånen!

Ta vara på den här fullmånens energier för att om du gör det kommer du kunna gå vidare, både starkare och mer öppen för att bjuda in nya möjligheter i ditt liv. WOW! Det är dags att ta kontroll över ditt liv och dina känslor istället för att låta dem kontrollera dig. You are ready for a transformation! Och den här fullmånen är här för att hjälpa dig.

Fullmåneritual för att släppa taget

Det är dags att göra dig av med det som hindrar dig från att leva ditt bästa liv! Gör så här:

1. Hitta ett safe space där du kan sitta ostört en stund och ta fram ditt Full Moon Ritual Kit. Ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att landa i dig själv.

2. Ta fram papper och penna och skriv ner dina rädslor och känslor som blockerar dig och VARFÖR du vill släppa taget om dem. Välkomna alla känslor och låt det som kommer upp komma upp. 

3. Time to let go! Gör dig av med alla känslor och rädslor du skrivit ner på ditt papper genom att elda upp det (var försiktig!). Du kan också riva sönder det, gräva ner det i jorden eller spola ner det i toaletten. Känn hur alla dina blockeringar försvinner. 

4. Dags att fylla på med ny energi! Ta fram papper och penna igen och skriv ner det du vill fylla på med. Vad behöver du för att må bra och varför? Var specifik!

5. Ta fram dina kristaller som matchar det du fylla på med eller vill manifestera in i ditt liv och programmera dina kristaller med en intention. Bär med dig dina kristaller i väskan eller fickan och använd dem när du mediterar och let the magic begin!

VILL DU LÄRA DIG MER OM FULLMÅNEN OCH HUR DU GÖR FULLMÅNERITUALER? KLICKA HÄR FÖR ATT SPANA IN VÅR ONLINEKURS "SÅ SKAPAR DU DITT DRÖMLIV MED HJÄLP AV MÅNEN"!