Gör dig redo för förändring med vårt Transformation Kit

På torsdag är det fullmåne i Skorpionens tecken and it's all about the change! Det här är den ultimata tiden för att utmana sig själv och göra förändringarna man alltid drömt om. Vårt Transformation Kit kommer hjälpa dig bryta gamla ogynnsamma tankemönster, byta ut dåliga rutiner mot bra och hjälpa dig släppa människor som inte längre hör hemma i ditt liv. Så om du är redo för en nystart och vill ta vara på den här fullmånens kraftfulla energier så har du hittat helt rätt!

Transformation Kit Innehåller:

Malakit - Kristallen som också kallas för "the transformer" då den kommer hjälpa dig upptäcka negativa tankemönster så du kan bryta och förändra dem. Den hjälper dig också balansera dina känslor så att du inte tar några förhastade och irrationella beslut på resan mot att nå dina mål.

Månsten -  Den här kristallen påminner dig om att leva mer i ett flow med universum och att släppa kontrollen. Det är dags att lita på universums kraft och din egen inre kraft så du kan nå förändringen du vill ha. Universum har en plan för dig. Det är upp till dig om du vågar lita på den!

Citrin - Kristallvärldens mest positiva och peppiga kristall som stärker din inner power och fungerar som din privata lilla hejarklack. Citrinen är perfekt när du ska gå utanför din comfort zone och vill utmana dig själv. 

Clear Quartz - Det här är den ultimata kristallen för dig som vill påbörja din resa mot förändring då den ger både klarhet och vägledning. 

Rosa OpalDen mjuka Rosa Opalen gör så att du kan lyssna på ditt hjärta och öppna upp för kommunikation inom dig själv så du bättre kan förstå dina egna behov. Den hjälper dig också öppna upp ditt hjärta för förändring och nya möjligheter. 

★ KLICKA HÄR FÖR ATT BÖRJA DIN RESA MOT FÖRÄNDRING!