Vill du hitta ditt purpose i livet? Här är kristallen som kan hjälpa dig!

Vad händer om man korsar en Kvartskristall med guld? Magiska och exklusiva vibrationer är svaret! Aqua Auran får oss att connecta med oss själva och Universum och sägs hjälpa oss hitta vårt purpose i livet. Det här är kristallen vi vill ha med oss varje dag!

Aqua Aura Egenskaper:

Aqua Aura är en Kvarts som får sin magiskt skimrande yta efter att ha behandlats med guld. Japp, GULD! Marilyn Monroe sjöng "Diamond are a girl's best friend" men vi tror inte Miss Monroe sett en Aqua Aura, den är minst lika magisk (och nästan) lika exklusiv ;)

Aqua Auran sägs kunna hjälpa dig att vara true to yourself och hitta ditt purpouse i livet. Den guidar dig mot dina drömmar, förhöjer din energi och peppar dig att våga sikta högre än till stjärnorna. Aqua Auran är också känd för att vara ett power tool som kan hjälpa dig att utvecklas och bli 2.0 versionen dig själv. It's time for a transformation! 

Hur vi använder vår Aqua Aura:

Det här är en av våra absoluta favoritkristaller att ha i vår samling. Vi mediterar med den för att stärka vår connection med Universum och för att få vårt mind, body and spirit back on track om vi känner oss lite lost. Aqua Auran fungerar som ett power tool för att vi ska lyckas med allt vi vill ta oss för i livet, så säg hej till din nya bäsra vän! Med den här kristallen vid sin sida är ingen dröm för stor för att nå, let the magic begin! 

★ Klicka här för att spana in och läsa mer om Aqua Auran!