Förhöj din energi med Gul Kalcit

Den Gula Kalciten är verkligen spirituell näring för själen! Den håller ditt humör på topp samtidigt som den stärker ditt fokus och öppnar upp ditt liv för positivitet och framtidshopp. Let the magic begin!

 Chakra: Solarplexus
 Element: Eld
 Stjärntecken: Skytten, Fisken

GULA KALCITENS EGENSKAPER:

Den Gula Kalcitens främsta egenskap är att sprida positiva vibes och när man kollar på den här härliga kristallen är det exakt det man känner, vi får inte nog av denna lilla kristallvitamin! Den Gula Kalciten har en start connection med vårt Solarplexus och det är i detta chakra vår livsglädje håller till. Förutom att hjälpa till med att lösa upp alla blockeringar som finns runt ditt Solarplexus kommer den Gula Kalciten lämna dig med en känsla av eufori och solsken. Bli inte förvånad om du börjar göra massa planer inför framtiden när du har den här kristallen nära, den förhöjer nämligen vår tro på framtiden och ger oss energiboosten vi behöver för att göra massa härliga planer.


HUR DU ANVÄNDER DIN GULA KALCIT:

Det här är kristallen du ska ha med dig under träningspasset för att hålla din fysiska energi igång. Den är också perfekt att ha med sig i skolan eller på jobbet då den sägs stärka vårt fokus och ge näring till vårt mind. Men den kanske passar bäst i väskan där den alltid är med och boostar dig med sina positiva vibes! Du kan också testa lägga den Gula Kalciten på ditt Solarplexus (punkten vid mellangärdet) för att boosta dig själv med lite extra glädje och healing.

Är du taggad på att förhöja din energi och öka positivisten i ditt liv? Underbart! Glöm inte att tagga oss i dina bilder på Instagram @Ohlamoon.se för att visa hur du använder din Gula Kalcit!