Allt om våra magiska Wish Bags ★

Vad vill du manifestera in i ditt liv just nu? Våra magiska Wish Bags är här för att hjälpa dig! I den här artikeln har vi samlat allt du behöver veta för att göra en härlig ritual hemma och förverkliga dina drömmar med hjälp av din personliga Wish Bag.

Våra Wish Bags innehåller två kristaller, salvia, örter/blommor och eterisk olja som är skräddarsydda för att passa just din intention.

★ Love Wish Bag - Innehåller en Rosenkvarts och en Rosa Selenit, salvia, kärlekens blomma ros och eterisk rosolja för att maxa the love! Denna Wish Bag passar dig som vill manifestera in en partner i ditt liv eller förhöja kärleken till dig själv.

★ Calm Wish Bag - Innehåller en Ametist och en Clear Quartz, salvia, den lugnande blomman lavendel och lavendelolja för deep relaxation. Denna Wish Bag passar dig som vill varva ner och hitta avkoppling.

★ Protection Wishbag - Innehåller en Svart Turmalin och en Rökkvarts, salvia, örten rosmarin och cederolja som båda säg skydda mot oönskade energier. Denna Wish Bag passar dig som vill skydda dig eller ditt hem från oönskad energi.

★ Manifest Wishbag - Innehåller en Grön Kalcit och en Månsten, salvia, eukalyptusblad och ylang-ylang olja som är känd för att vara örter som connectar oss med det spirituella. Denna Wish Bag passar dig som är redo att ta dina drömmar på allvar och vill manifestera in drömjobbet, drömhemmet eller något annat du önskat dig länge.

Så programmerar du din Wish Bag:

1. Hitta ett safe space där du kan göra din Wish Bag ritual i fred. Det här är din stund och det är nu resan mot att nå dina drömmar börjar.

2. Håll en kristall i varje hand och ta några djupa andetag. Visualisera känslan av att det du önskar dig redan finns i ditt liv. Var så specifik som möjligt, om du till exempel önskar dig en partner tänk ut precis hur du vill att hen ska vara och få dig att må. Eller är det drömhemmet du vill manifestera? Visualisera byggnader du gillar och börja inreda! Ta din tid och försök vara så detaljerad som möjligt, det är här dina kristaller laddas på med din intention så var specifik!

3. När du känner dig färdig med att visualisera lägger du dina kristaller i din Wish Bag som redan är laddad med växter och oljor som hjälper dig att manifestera din dröm. Avsluta med att blåsa in din intention i påsen. Passa på att tacka dig själv och såklart universum för den här magiska stunden och be om att din intention ska bli verklighet. Lägg din Wish Bag under kudden eller ha med dig den i väskan för att hålla dig connectad med din intention.

Let the magic begin!