"You attract what you believe you deserve" - New Moon

Happy New Moon ☾ Dagens nymåne inträffar i Oxens tecken och vi kan förvänta oss energier som får oss att vilja connecta med naturen, boostar vår kreativitet och påminner oss om vår Self Worth.

En gång i månaden när det är nymåne får vi chansen till en nystart och att bjuda in nya saker i vårt liv. Varje nymåne inträffar också i ett specifikt tecken och dagens nymåne inträffar i Oxens tecken som handlar mycket om att connecta med naturen, vara kreativ, attrahera abundance och att påminna oss själva om vårt egna självvärde. Vad tycker du att du själv är värd och förtjänar?

För att dina drömmar ska kunna manifesteras måste du tro att du förtjänar dem. Därför vill vi uppmana dig att ta lite extra tid i helgen till att påminna dig själv om att du förtjänar det absolut bästa (kanske under en härlig promenad skogen?). Det är dags att boosta din Self Love och Self Worth, för att "You attract what you believe you deserve" 

Ritual för att boosta din Self Worth:

★ Ta fram papper och penna och din Self Love-kristall, tex Rosenkvarts, Rosa Kalcit eller Rosa Selenit

★ Sätt dig bekvämt på en plats där du kan vara själv en stund, gärna ute i naturen, i trädgården eller på balkongen. Ta några djupa andetag för att landa i dig själv. Om du har en Clear Quartz kan det vara härligt att hålla den i handen för lite extra lugn och klarhet.

Skriv orden "I deserve.." på ditt papper och fyll sedan på med det du vill manifestera in i ditt liv tex:
"I deserve a healthy relationship"
"I deserve my dream job"
"I deserve to feel good"

★ När du är klar, ta upp din Self Love-kristall i handen och programmera den med ditt "I deserve-mantra" genom att fokusera på din kristall ett tag och ladda den med din intention. Avsluta med att blåsa in intentionen i kristallen och bär sedan med dig den i väskan eller fickan för att hela tiden påminnas om att du förtjänar det allra bästa!

Psst! Följ oss på Instagram @ohlamoon.se mer kristallmagi i vardagen. 

Kommentera

All comments are moderated before being published