"You attract what you believe you deserve" - Nymåne i Oxens tecken

Happy New Moon ☾ På tisdag den 11 maj inträffar nymånen i Oxens tecken och nu är det ultimat att programmera om dina kristaller, manifestera in nya saker i ditt liv och påminna dig om ditt självvärde!

Nymånen i Oxens tecken är här för att påminna dig om ditt självvärde. Just nu är det ultimat att manifestera in nya saker i ditt liv, men för att dina drömmar ska kunna manifesteras måste du känna att du förtjänar det - på riktigt ❥ Ditt värde påverkas inte av vad du jobbar med, hur mycket pengar du har på kontot eller vad du har för kläder i garderoben. DU är den som bestämmer ditt egna värde och nu under Oxens nymåne är det ultimat att boosta kärleken till dig själv lite extra för att påminna dig själv om att du förtjänar det absolut bästa! 

Använd dina Self Love-kristaller lite extra den här veckan, gör en ritual eller något annat härligt för att boosta kärleken till dig själv. Glöm inte att "You attract what you believe you deserve" 

Ritual för att boosta ditt självvärde:

★ Ta fram papper och penna och din Self Love-kristall, tex Rosenkvarts, Rosa Kalcit eller Orange Aventurin

★ Sätt dig bekvämt på en plats där du kan vara själv en stund. Om du kan vara utomhus för att connecta med naturen är det extra kraftfullt nu under Oxens period. Ta några djupa andetag för att landa i dig själv. Om du har en Clear Quartz kan det vara härligt att hålla den i handen för lite extra lugn och klarhet.

Skriv orden "I deserve.." på ditt papper och fyll sedan på med det du vill manifestera in i ditt liv tex:
"I deserve a healthy relationship"
"I deserve my dream job"
"I deserve to feel good"

★ Ta upp din Self Love-kristall i handen och läs det du har skrivit på din lapp högt för dig själv. Lägg händerna på hjärtat och känn på riktigt att du förtjänar det du läser upp. Se det framför dig och gå in i känslan!

★ När du har läst upp alla punkter, blås in känslan du har i din Self Love-kristall och tacka den för att den alltid kommer påminna dig om att du förtjänar det absolut bästa. Bär sedan med dig den i väskan eller fickan, meditera med den eller sov med den under kudden och let the magic begin!

Psst! Följ oss på Instagram @ohlamoon.se mer kristallmagi i vardagen.