Happy Earth Day! Här är våra mest grundande kristaller

Idag den 22 april är det Earth Day och dagen till ära vill vi tipsa om några av kristallvärldens mest grundande kristaller som du kan använda för att connecta med dig själv och Mother Earth. 

★ RökkvartsSäg hej till en av våra favoritkristaller som alltid är med oss i väskan eller fickan. Rökkvartsen är inte bara en väldigt grundande kristall utan den sägs också skydda mot negativa energier och energitjuvar. Helt klart en must have! 

 Mossagat - Om känner ett behov av att grunda dig och connecta med naturen är det här kristallen för dig! Mossagaten har en stark koppling till naturen, hjäper dig att växa som person, påminner dig om att uppskatta varje stund i livet och att vara snäll mot dina medmänniskor och Mother Earth. 
 

★ Röd Kalcit Känner du dig rastlös, förvirrad eller har du saker runtomkring dig som tar mycket energi? Den Röda Kalciten sägs kunna skydda dig från negativitet, grunda dig och boosta ditt välmående.

★ Svart ObsidianDet här är en förändringskristall som samtidigt är väldigt grundande och skyddande, hallå #winningconcept! Den svarta Obsidianen sägs också kunna förstärka ditt fokus vilket är perfekt när du manifesterar. 

★ HematitBehöver du leva mer i nuet och vara mer närvarande? Hematiten sägs kunna hjälpa dig med det och grundar dig om du känner dig stressad eller orolig.