Rosenkvartsens olika former och hur du använder dem

Rosenkvats är kristallvärldens kärlekskristall och gör sig lika underbar utplacerad i hemmet som under meditation. Den sägs kunna hjäpa oss ta bort blockeringar kring hjärtat så att vi blir mer mottagliga för kärlek och är perfket att använda om du behöver boosta en realtion eller dig själv med kärlek. Vi på Oh La Moon har fått in massa magiska Rosenkvarts i olika former och i den här artikel tänkte vi inspirera till vart du kan ha dem och hur du kan använda dem i din vardag. Let the love magic begin! 

Trumlad Rosenkvarts

Trumlad Rosenkvarts är perfekt att bära med sig i väskan, fickan eller i BH:N när du känner att du behöver en extra kärleksboost under dagen. Du kan också boosta din hudvårdsrutin med din trumlade Rosenkvarts genom att lägga ner den i din ansiktskräm för att ge din hy lite extra kärlek och glow. Glöm inte att rena den under kallt vatten innan!

Rosenkvartsplatta

Behöver du ge lite extra kärlek och healing till ditt hjärtchakra? Ta i så fall fram din Rosenkvartsplatta, lägg den på hjärtat, bröstbenet eller pannan och visualisera att blockeringar från ditt hjärta löses upp och uppna upp ditt hjälrta för kärlek. 

Jade Roller

Kominationen Jade Roller + Rosenkvarts = Sant! Jade Rollern är ett underbart vertyg att använda när du vill ge din hud lite extra kärlek. Den hjälper bland annat till att öka blodcirkulationen, minskar svullnader och ger huden lyster - Vad mer kan man önska? Gör det till en härlig Self Care stund på morgonen eller kvällen för att ge dig själv och din hud lite en riktig kärleksboost. Klicka här för att se hur Oh La Moons grundare Josefin Dahlberg använder sin Jade Roller.

Psst! Ha din Jade Roller i kylen för att få en sval och skön känsla när du använder den.

Rå Rosenkvarts 

Den Råa Rosenkvartsen är den optimala kristallen att placera ut i ditt hem och använda i din inredning. Vi på Oh La Moon älskar att inreda med kristaller, inte bara för att det ger en härlig energi i rummet utan också för att det påminner oss om vår  intentioner som vi programmerat kristallerna med. Testa att lägga en Rosenkvarts på nattduksbordet för lite extra kärlek i sovrummet eller i badrummet för att påminna sig själv om att du är förtjänar det bästa. 

Rosenkvartsstav 

Rosenkvartstaven är den perfekta kristallformen att använda i dina rutualer för att boosta energin i kroppen. Känn in vad behöver du släppa taget om i ditt hjärta och ta upp en Rosenkvartsstav i varje hand, den i höger hand med spetsen riktad från dig för att göra dig av med negativ energi och den i vänster hand med spetsen riktad mot dig för att fylla på med ny energi. 

Vill du öka kärleken till dig själv eller känner du kanske någon som skulle behöva en kärleksboost? Spana in vårt Self Love Crystal Kit eller Love Crystal Kit som är underbara att ge i present både till dig själv eller en vän. 

Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer kristallmagi i vardagen.

Kommentera

All comments are moderated before being published