Allt du behöver veta om Oxens Period

Hurra, den här veckan går vi in i Oxens period (20/4-20/5) som kommer med grundande energier och handlar om att connecta med naturen, attrahera abundance och att uppskatta allt det fina vi har i livet. It's time to attract some magic!

Är du redo för en månad full med närvaro, abundance och att spendera mycket tid i naturen? Hurra, det är nämligen precis det Oxens period handlar om! Det är dags att sakta ner för att vara mer i nuet och ta hand om allt det fina du har runtomkring dig. När du stannar upp och är tacksam för allt du har kommer du få mer saker att vara tacksam över. Och du kommer också enklare kunna manifestera in ännu mer abundance i ditt liv.

"I am worthy of abundance in all forms"

Den här perioden påminner dig också om att du har ALLT du behöver inom dig. Försök planera in saker den här månaden som hjälper dig att lyssna på din inre röst. Meditera, ta promenader i skogen, använd dina kristaller, yoga, dansa, måla, laga mat eller gör andra saker som hjälper dig att släppa ditt mind och istället bli mer medveten om hur du känner dig. Det är nu du sätter grunden för allt magiskt du kommer skapa under sommaren och resten av året. Stay grounded! 

Kristaller för Oxens period:

Oxens Stjärnteckenkit passar dig som är Oxe men också dig som är peppad på att ta vara på Oxens energier under den här perioden. Ditt ultimata go to-kit den kommande månaden!

Pyrit är en powerkristall som sägs hjälpa dig manifestera in mer abundance i ditt liv. Den är också magiskt fin och passar en Oxe som uppskattar att ha fina saker omkring sig.

Rökkvarts är en grundande kristall som också skyddar dig från negativ energi.

Mossagat är en väldigt grundande kristall som också hjälper dig att connecta med och acceptera din kropp precis som den är. You are magical!

Hematit grundar dig och hjälper dig att leva mer i nuet och att vara mer närvarande.

Grön Aventurin är en framgångskristall som boostar oss med ny kreativitet, inspiration och nya ideér som kommer hjälpa oss att ta oss närmre våra mål. 

★ Oh La Exclusive är våra mest exklusiva kristaller som också är den ultimata inredningsdetaljen! För en Oxe är hemmet väldigt viktigt och vad passar då inte bättre än att piffa hemmet med magiska kristaller för att sprida good vibes i alla rum?

To do under Oxens period:

Spendera mycket tid i naturen för att grunda dig och connecta med dig själv. Sätt dig gärna ner under din promenad och gör en grundande meditation.

Gör något varje dag för att checka in med dig själv, tex meditera, yoga, promenera eller dansa. Släpp ditt mind och fokusera istället på hur du känner dig. 

★ En Oxe älskar sitt hem så nu är det den bästa tiden att piffa och gör fint hemma! Kanske med färska blommor, nya kristaller eller varför inte rensa för att bjuda in ny energi?

★ Var mer närvarande i allt du gör, både på jobbet och privat. Stanna gärna upp och ta några djupa andetag för att grunda dig innan varje ny sak du gör under en dag för att landa i stunden. Psst! Ta gärna upp din Rökkvarts i handen när du gör denna mini-ritual för att göra den extra kraftfull.


Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer vardagspepp och kristallmagi!