Allt du behöver veta om Oxens Period

Idag går vi in i Oxens period (20/4-20/5) som handlar om att grunda oss, connecta med naturen, attrahera abundance och att vara extra kreativa. På torsdag har vi också en Nymåne att se fram emot och för att göra den här perioden extra kraftfull är det bra att sätta nymåneintentioner som går i linje med Oxens egenskaper. It's time to attract some magic! ★

Är du redo för en månad full med kreativitet, lyx och att spendera mycket tid i naturen? Bra, för att det är precis det Oxens period handlar om! Det är dags att släppa stressen och istället connecta med vårt inre och leva mer i nuet. Under den här perioden kommer vår energi boostas av utomhusaktiviteter, så se till att vara ute i naturen, sola på balkongen eller spendera tid i trädgården. Oxen är också ett väldigt kreativt tecken och nu är det extra viktigt att göra saker som kickar igång din kreativitet - måla, laga mat, plantera växter eller dansa för att landa i nuet och connecta med dig själv.  

Utmaningen under Oxens period kommer vara att försöka lyssna på vår intuition och vårt inre istället för våra tankar. "Stay Grounded" är månadens mantra och klarar vi av detta kommer vi växa enormt mycket under den här perioden och gå in med en enorm energi redo att ta oss an nya, större utmaningar under sommaren vi har framför oss!

Kristallerna som passar extra bra den här perioden:

Vårt Stjärnteckenkit - Oxe som är framtaget specifikt för den här perioden och för alla som är född i Oxens tecken. Ett magiskt kit där man får med en uppmaning som är extra viktigt att tänka på just nu.

Vårt populära Stay Grounded Kit som innehåller några av kristallvärldens mest grundande kristaller som har stark koppling till naturen.

För att boosta vår kreativitet lite extra måste vi ju såklart tipsa om Karneol och Spirit Quartz.

Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer vardagspepp och kristallmagi! ★

Kommentera

All comments are moderated before being published