5 kristaller för att nå dina drömmar

Är du redo för att skifta din energi och manifestera dina drömmar? I den här artikeln har vi listat fem kristaller som sägs hjälpa dig att drömma stort och våga följa dina drömmar.


Vi människor är som magneter, den energin vi sänder ut får vi alltid tillbaka och det är därför det är så viktigt att vi sänder ut rätt energi till universum. För oss är kristallerna ett viktigt verktyg som vi använder varje dag för att skifta vår energi, tro på oss själva och manifestera våra drömmar. I den här artikeln delar vi våra fem favoritkristaller som vi alltid har nära när det är dags att dream big!

Psst.. I den här artikeln har vi samlat all information du behöver för att manifestera tillsammans med dina kristaller.

Månsten

★ För att våga lita på universum

Månstenen påminner oss om att släppa kontrollen och lita på universum och vår inre kraft. Låter du rädslor eller kritiska tankar om dig själv att hålla dig tillbaka från dina drömmar? Månstenen är här för att peppa dig!
Liknande kristall: Labradorit

Lapis Lazuli

★ För att hitta ditt purpose

Den exklusiva Lapis Lazuli sägs kunna hjälpa dig connecta med ditt inre och hitta ditt purpose i livet. Vad drömmer du om just nu? Vad exakt vill du manifestera in i ditt liv? Den här kristallen kommer hjälpa dig se vilka drömmar du egentligen vill satsa på att följa.
Liknande kristall: Aqua Aura Mini

Grön Kalcit

★ För att våga drömma stort

Vår Dream Big Crystal! Den Gröna Kalciten sägs kunna snappa upp det du visualiserar och förvandla det till energier som skickas ut i universum och som tillslut kanske når tillbaka till dig och blir till verklighet. Den guidar dig mot dina drömmar och hjälper dig att våga drömma större än du kanske tidigare gjort. 
Liknande kristall: Citrin

Angelit

★ För att connecta dig själv med din dröm (och skydda den)

Här har vi kristallernas skyddsängel, Angelit. Den hjälper påminner dig om att du förtjänar att få allt du drömmer om och hjälper dig att skydda din dröm mot dina egna och andra personers negativa tankar. 
Liknande kristall: Selenit

Svart Obsidian

★ För att få det du förtjänar (och du förtjänar alltid det bästa)

Den Svarta Obsidianen är den ultimata manifestationskristallen. Den sägs kunna förstärka ditt fokus vilket är perfekt när du manifesterar dina drömmar. Keep your eyes on the price och ha tålamod. Drömmar tar ibland lite tid, men ge aldrig upp!
Liknande kristall: Grön Aventurin


Hurra, du är nu redo att manifestera dina drömmar tillsammans med dina kristaller och våga lita på att de kommer gå i uppfyllelse med hjälp från universum, let the magic begin!

★ Glöm inte att följa oss på @Ohlamoon.se för mer tips om hur du kan uppgradera ditt liv med kristaller.