Här är kristallen som hjälper dig att lita på Universum

Låt oss presentera en av kristallvärldens absolut vackraste kristaller, Spirit Quartz! Vi säger bara wow - Den här kristallen är inte bara magisk att titta på utan den sägs också uppgradera vår kontakt med oss själva, universum och vår kreativitet.

✶ Chakra: Kronchakrat & Tredje Ögat
✶ Element: Vind
✶ Stjärntecken: Våg, Jungfru, Vattumann, Fisk och Stenbock

Spirit Quartz Egenskaper:

Spirit Quartz (Andekvarts på Svenska) är en av de mest spirituella kristallerna som existerar och är mest känd för att connecta vårt inre med universum. Den är starkt koppling med vårt kronchakra och tredje ögat som sägs vara de två av chakrana som vibrerar på den absolut högsta nivån, och det är här kontakten med universum sker. Inte konstigt att alla Crazy Crystal Ladies där ute älskar denna kristall! Den guidar oss genom tuffa beslut och hjälper oss vara den bästa versionen av oss själva samtidigt som den lockar fram våra mest kreativa sidor. Med universum i ryggen och en Spirit Quartz i fickan känner vi oss ostoppbara, let the magic begin!

Hur vi använder vår Spirit Quartz:

Spirit Quartz guidar oss genom livet, hjälper oss släppa taget om jobbiga saker och att lita helt på universum. Det här är en underbar kristall att alltid ha med sig för att känna sig supported, kreativ och upplyft. Spirit Quartzen är också den ultimata dopgåvan, dels för sitt vackra utseende men också för att ge bort support och guidning fån universum kan vara den finaste presenten någonsin. 

Vi gillar också att meditera med vår Spirit Quartz, det är nämligen ett av de absolut kraftfullaste sätten att connecta med universum!

Är du redo att let go och lita på universum och din Spirit Quartz eller håller du kanske med om att det är en underbar dopgåva? Glöm inte att tagga oss i dina bilder på Instagram @Ohlamoon.se för att visa hur du använder din Spirit Quartz!