7 Dagars Ritualschema

Visste du att alla dagar i veckan styrs av olika planeter och att varje dag har sin egen unika energi? Vi på Oh La Moon har skapat ett veckoschema med ritualer och uppmaningar som du enkelt kan göra med dina kristaller för att ta vara på varje dags magiska energi. Let the magic begin!

Innan vi kör igång med veckoschemat vill vi tipsa om vårt Ritualkit som vi har skapat utifrån vad vi alltid använder under våra ritualer (och inte kan klara oss utan!). Det är den perfekta grunden och innehåller allt du behöver för att skapa en mysig stund för dig själv och göra dina ritualer ännu mer magiska!

Måndag / Moon Day

Månen representerar våra känslor och måndagar är därför en perfekt dag för lite self love. Ta lite extra tid för dig själv idag med den här Self Love Ritualen! Börja med att ta fram ditt Ritual Kit och följ guiden du får med i kitet. Ta upp dina Self Love kristaller i händerna, ta några djupa andetag för att landa i dig själv och svara på dessa frågor:

❥ Vad får mig att må bra? 
❥ Vad älskar jag med mig själv? 
❥ Vilka tre egenskaper hos mig själv är jag mest nöjd med? 

När du svarat på frågorna kan du ta några djupa andetag och känna tacksamhet för att just du är du. Det finns ingen annan som du och det är det som är så fantastiskt! Var tacksam för den du är och att du tagit den här stunden för dig själv.

Self Love Kristallerna vi älskar: Rosa Kalcit, RosenkvartsSelf Love Crystal Kit.

Tisdag / Mars Day

Planeten mars representerar energi och det finns ingen bättre dag än tisdagar för lite energipepp. Kickstarta dagen med att dricka ett glas kristallvatten fyllt med Vitamin C(citrin) för att komma igång. Mista dig själv med vår Self Power Mist, lägg ner Angel Auran i väskan och gör dig redo för en dag fylld av energi och solsken även om det regnar ute! 

Get a pocket full of sunshine: Self Power Mist, Angel Aura, Citrin.

Onsdag / Mercury Day

På veckans mest kreativa dag är det dags att bryta en vana som många av oss har, nämligen det här med att plocka upp mobilen det första man gör när man vaknar. Plocka istället upp ett block och en penna och börja dagen med att skriva en tacksamhetslista eller rita något du vill manifestera in i ditt liv. En enkel ritual som bara tar några minuter men som gör stor skillnad för hela dagen!

Gör också något idag som boostar din kreativitet! Kanske laga en god middag, måla en tavla, dansa loss till hög musik i vardagsrummet eller varför inte skapa ett härligt altare till dina kristaller? Endast fantasin sätter gränser!

Kristaller som boostar din kreativitet: KarneolOrange Kalcit, Spirit Quartz.

Torsdag / Jupiter Day

Torsdag är den perfekta dagen för en Abundance Ritual för att manifestera in framgång, pengar eller andra stora drömmar i livet. Börja med att ta fram ditt Ritual Kit och följ instruktionerna du får med i kitet. Programmera dina kristaller med det du vill manifestera, tex ett nytt jobb eller en ny lägenhet. Lägg sedan dina kristaller i en skål eller på vårt snygga Månfat och fyll på med grejer som matchar din intention. Tex ett mynt som representerar pengar eller en nyckel som representerar din drömlägenhet. Ställ skålen på ett ställe där du ser den varje dag och låt den vara där i 40 dagar eller tills du känner ett skifte i din energi (eller när din intention är uppnådd!). 

Du behöver: Ett Månfat och ett Money Flow Kit.

Fredag / Venus Day

Fredagar = Self Care! Andas ut, varva ner och landa i dig själv. Ha en myskväll och ta hand om dig själv lite extra, kanske med lite crystal glow? Ta ett avkopplande bad, plocka fram din Jade Roller eller ditt Facial Crystal Kit och unna dig det där lilla extra. Glöm inte att mista din kudde med vår Chill Vibes Mist innan du går och lägger dig för sweet dreams!

Unna dig: Jade Roller, Facial Crystal Kit, Chill Vibes Mist.

Lördag / Saturn Day

Saturnus representerar struktur och planering, det är med andra ord dags att get things done. Förbered dig på en produktiv dag där du får mycket gjort! Rensa garderoben, städa hemma, ta tag i det där du länge tänkt göra och sätt dina mål inför den kommande veckan. Det här gör du bäst tillsammans med kristaller som kan guida dig, ge dig flow och som står för personlig utveckling.

Kristaller du boostas av: Aqua Aura, Fluorit, Dalmatin.

Söndag / Sun Day

Solen representerar vårt inner light och det här är den perfekta dagen för meditation och healing. Börja med att ta fram ditt Ritual Kit och läs instruktionerna. Kom ihåg att det här är din stund, släpp allt annat och försök att bara lyssna inåt och landa här och nu. Kristallerna fungerar som ett fint verktyg att använda vid meditation och framförallt vårt  Healing Crystal Kit som innehåller allt du behöver för en avkopplande stund tillsammans med dig själv. Om du vill ha en guidad meditation på i bakgrunden kan du spana in den här kvällsmeditationen av Oh La Moons grundare Josefin Dahlberg. 
Kristaller för lugn och ro: Healing Crystal Kit, Selenit Touchstone, Labradorit.


Följ oss på @ohlamoon.se för mer kristallmagi i vardagen!