Den ultimata manifestationskristallen

Är du peppad på att skapa nya boostande rutiner, manifestera dina drömmar och att grunda dig lite extra? Säg hej till din nya bästa vän som helt klart är en must have i kristallsamlingen - Svart Obsidian!

 Chakra: Rotchakrat
 Element: Jord/eld

Egenskaper

Är du sugen på en förändring eller genomår du kanske en förändrning just nu och behöver lite extra pepp? Den Svarta Obsidianen är en förändringskristall som sägs grunda oss och skydda oss från negativ energi och andra saker vi inte vill ha in i vårt liv. Det är också den optimala manifestationskristallen då den förstärker vårt fokus och hjälper oss att fokusera på rätt saker. Den sägs förändra gamla mönster och ger oss det fokus vi behöver för att nå våra nya mål och hålla fast vid våra nya rutiner så att vi kan uppfylla våra drömmar. Keep your eyes on the price!

Så använder du din Svarta Obsidian

Den Svarta Obsidanen är den ultimata kristallen att ta fram under olika ritualer och när du vill manifestera dina drömmar. Eftersom att den är grundande och boostar ditt fokus sägs den kunna hjälpa dig att fokusera på rätt saker och på det som är viktigt i ditt liv. Har du hört något bättre? Nej, inte vi heller!

 Psst! Spana in vårt Manifest Kit om du är peppad på att manifestera dina drömmar.

Ritual för att programmera din Svarta Obsidian:

Den här ritualen kan du göra när du har ett nytt mål eller dröm du vill manifestera och när du vill programmera din Svarta Obsidian med en ny intention. Den är också perfekt att göra under tex en nymåneritual. 

1. Börja med att rena din Svarta Obsidian med en Salviabunt för att rensa bort alla energier din kristall samlat på sig.

2. Sätt dig bekvämt och ta några djupa andetag för att landa i nuet och för att connecta med dig själv. 

3. Ta fram papper och penna och skriv ner det du vill manifestera. Vill du kanske manifestera en partner? Ett nytt jobb? Mer Self Love? Skriv ner det på ditt papper och var specifik! 

4. Dags för en tankeövning! Nu ska du visualisera hur det känns att ha det du vill manifestera in i ditt liv. Vill du tex manifestera en ny partner kan du föreställa dig hur det känns att ha den här personen i ditt liv. Hur får hen dig att känna dig? 

5. Ta upp din kristall i handen för att programmera den med det du till manifestera in i ditt liv. Håll en kristall i taget och tänk på det du vill manifestera. Avsluta med att hålla din kristall framför munnen och blåsa in intentionen i kristallen.

6. Avsluta din manifestationsritual med att lägg händerna på hjärtat och säg "Jag öppnar upp mitt hjärta och är redo att ta emot mina drömmar."

När du har programmerat din Svarta Obsidian med en ny intention ska du alltid ha den nära för att hela tiden påminnas om det du vill manifestera in ditt liv. Ha den alltid i väskan eller fickan och plocka fram den under din morgon- eller kvällsritual för att boosta din kristall och dina drömmar lite extra. Let the magic begin! 

 Klicka här för att läsa mer eller för att klicka hem en Svart Obsidian!