Så använder du din kristallpendel

Kristallpendeln är ett magiskt verktyg som hjälper oss connecta med vår intuition, energi och universum. Den kan ge oss svar på frågor som vårt inre redan vet men som vårt mind ännu inte hunnit förstå. Vågar du lita på din inre kraft och låta pendeln visa vägen?

Hur fungerar kristallpendlar?

Kristallpendlar sägs vara en förlängning av vår intuition. Vi har ofta svaret på frågorna vi ställer inom oss och pendeln hjälper oss locka fram våra inre svar med guidning från energin i vår kropp. Pendlar har genom historien använts från allt till att spåra guld, vatten, ädelstenar och olja, och under Andra Världskriget använde till och med en general sin pendel för att undvika nergrävda landminor.. snacka om att lita på pendelns krafter! Riktigt så intensivt skulle vi inte rekommendera att du använder din pendel, men till ja/nej frågor är det ett perfekt verktyg att plocka fram under dina ritualer aller kanske under tjejmiddagen? 

Psst.. spana in vårt Spiritual Crystal Kit som innehåller en underbar Howlitpendel!

Så använder du din pendel

1. Börja med att ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att connecta med dig själv och universum.

2. Sätt ner armbågen på ett bord så att armen och handen hålls still och stabil. Håll din kristallpendel mellan tummen och pekfingret, ta fram din Salviabunt och rena din pendel med röken från Salvian tills pendeln är helt stilla.

3. Ställ frågan "visa mig ett ja" till din pendel så du får reda på hur din pendel rör sig för ja/nej. Den kan röra sig fram och tillbaka, i en cirkel eller i sidled. Allas pendlar rör sig olika, detta har med din inre energi att göra.

4. Håll den i din hand och sätt en intention/ställ en fråga. Försök vara så tydlig som möjlig och kom ihåg att det är ja/nej frågor som gäller. 

5. Låt pendeln guida dig till ditt svar och våga lite på din inre energi, den är mer kraftfull än du tror!

Pendlar kommer i massa olika kristallmaterial och former, detta påverkar inte Pendlarnas egenskaper så här är det bara ditt tycke och smak som sätter gränser. Klicka här för att se vilken du dras till mest! Let the magic begin! 

Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer kristallmagi i vardagen!