Scolosit - Kristallen för deep inner peace

Skoleciten har snabbt blivit en av våra mest populära kristaller i shoppen och det är kanske inte direkt någon överraskning att ni gillar denna magiska kristall så mycket. Förutom att ge oss en känsla av deep inner peace hjälper den oss med vår spirituella utveckling, 100% en passande kristall för alla Moon Friends där ute! 


★ CHAKRA: TREDJE ÖGAT & KRONCHAKRAT
★ STJÄRNTECKEN: STENBOCK
★ ELEMENT: VIND

HISTORIA ★

Skoleciten upptäcktes i Tyskland och är en mineral som förr i tiden bland annat användes för att lindra nervsmärta och det här är ju en kristall som står för lugn och "deep inner peace" så det låter ju faktiskt inte helt omöjligt. Om den faktiskt hjälper mot nervsmärta eller inte har vi ingen aning om men att det är en riktigt härlig kristall som vi mer än gärna mediterar med och har under kudden när vi ska sova är en sak som vi definitivt är säker på!

EGENSKAPER ★

Skoleciten är mest känd som "the pillow crystal", den har fått det smeknamnet av den härliga anledningen att så många gillar att sova med den under kudden. Skoleciten sägs kunna lindra mardrömmar och ge oss en djup skönhetssömn och vi förstår varför, ett lugn sprider sig genom hela kroppen när man kollar på den här kristallen. Förutom sömn kan den hjälpa oss få en känsla av "deep inner peace" och är perfekt att ha nära oss när vi vill komma ner i varv och connecta med vårt inre. Som de flesta andra vita kristaller så har Skoleciten också en stark connection till det spirituella och det här är en underbar kristall att ha med dig om du precis påbörjat eller vill börja genomgå en spirituell resa. 

HUR VI ANVÄNDER VÅR SCOLOSITE ★

Vi älskar att sova med vår Skolecit under kudden eller meditera med den några minuter innan vi går och lägger oss. Den fyller oss med en känsla av lugn och är ett absolut måste att ha i sovrummet. Testa byta ut mobiltelefonen mot en Skolecit när du går och lägger dig ikväll och se vad som händer. Let the magic (sleep) begin! 

Är Scolosite ett måste i ditt sovrum också? Tagga oss gärna på @Ohlamoon.se!