Allt du behöver veta om Lejonets Period

It's Leo Season! Idag går vi in i Lejonets period (23 juli - 22 augusti) och allt handlar om att drömma stort, vara självsäker och ha kul! Lejonet bjuder på en av de kraftfullaste och härligaste energierna på hela året och i den här artikeln ska vi gå igenom allt du behöver veta för att maxa just denna period, let the magic begin! 

Vi går ur den känslosamma Kräftans period och dyker rakt in i astrovärldens största diva Lejonets period. Den här perioden handlar om att fokusera på sig själv och sina drömmar, något Lejonet är expert på. Den här perioden bjuder oss på energier som kommer uppmuntra oss att fokusera på oss själva och connecta med vårt inre. Du ska sätta dig själv i fokus och det är helt okej att vara lite ego just nu och fokusera på saker som får dig att må bra. Lejonet är självsäkert och drar till sig uppmärksamhet, alltid festens mittpunkt!

Den här perioden kommer komma med mycket härliga uppiggande energier vilket passar perfekt eftersom det just nu är den perfekta tiden att ha kul och drömma stort! Lejonets energi kommer ge dig boosten du behöver för att ta dina allra största drömmar på allvar och börja röra dig självsäkert mot dem. Det här är helt klart astroperioden då det är läge att fira och ha kul, så släpp fram din inre diva, sätt på din favoritmusik och dansa in i Leo Season och mot dina drömmar!

KRISTALLER SOM PASSAR EXTRA BRA DEN HÄR PERIODEN ★

★ Stjärnteckenkit Lejon - Det här kitet innehåller alla kristaller du kan tänkas behöva den här perioden. Såklart är Lejonets stjärnteckenkit det enda som innehåller råa kristaller, helt enkelt för att ett lejon aldrig skulle nöja sig med att vara som alla andra. ;)

 Solarplexus Chakra Balm - Detta balm smörjer du in ditt Solarplexus (mittenpunkten strax under bröstet) med för att öppna upp och bjuda in mer glädje. Ett måste denna period!

★ Grön Kalcit - Vår ultimata Dream Big crystal som är perfekt att ha med sig för att våga drömma stort och motivera sig själv med för att våga följa sina drömmar!

 Self Power Mist - En riktig powerdoft att mista sig själv med när man vill få lite extra feeling.

 Dream Big Kit & Manifest Kit - Två optimala kit för den här perioden som handlar om att våga följa sina drömmar och manifestera dem.

Är du lika taggad som vi på Leo Season? Berätta och tagga oss på @ohlamoon.se