Fullmåne i Vattumannen 3/8-2020

Happy Full Moon! Nästa Fullmåne inträffar måndagen den 3/8 i den banbrytande och rättvisa Vattumannens tecken. Vi kommer bjudas på energier som kommer få oss att ifrågasätta vad vi tidigare vetat och ge oss ett enormt driv efter att hitta vår egen sanning och inre röst. Let the magic begin! 

Från sekunden vi föds blir vi matade med intryck från världen. Vår hjärna suger åt sig all information den bara kan under våra tidiga levnadsår och samhällets kollektiva energier påverkar oss enormt mycket. Vi plockar upp tankemönster och beteenden från andra människor utan medvetenhet och vi utvecklar tidigt en personlighet (som kanske inte är vår egen.) När vi växer upp och utvecklas börjar vi ifrågasätta det kollektiva tänket, söka efter vår egen sanning och utveckla våra egna trosystem. Det är exakt det som Vattumannes energi representerar!
Vattumannen uppmanar oss att ifrågasätta, söka djupare, vara rättvis, open minded och inte dömande. Denna energi gör oss medvetna om samhällets kollektiva tänk och får oss att bryta oss fri från det och söka vår egen sanning och utveckla vår egen personlighet. Vattumannens energier handlar om frihet och att alla människor är lika mycket värda. Vattumannens energier håller oss i ständig rörelse och hjälper oss att hela tiden utveckla våra trosystem, det vi trodde var rätt när vi var mindre kanske inte stämmer in i världen som den ser ut idag och det är därför viktig att vi befinner oss i ett ständigt stadium av utveckling, nyfikenhet och förändring. Saker som vi tar för givet att diskutera och uttrycka oss fritt om idag som till exempel kristaller, spiritualitet, hbtq eller allas rätt att vara lika i samhället var inte direkt mainstream ämnen att diskutera för så lite som 50 år sedan. Nu har dessa saker blivit en del av våra dagliga diskussioner för att människor bestämde sig för att frigöra sig från vad samhället en gång lärt dem och söka efter en egen sanning. Dem delade sedan sin sanning med andra, ledde revolutioner och hjälpte till att skapa ett nytt kollektiv tänk runt hela världen. När vi tänker tillbaka på protester och rörelser som kämpade för allas frihet på 60-talet ser vi Vattumannens energi i rörelse!

Hur du utnyttjar Fullmånens energier bäst 

Ta vara på den här fullmånens kraftfulla energier för att bryta dig loss från samhällets normer och regler, hitta din egen sanning. Ditt riktiga jag. Det är dags att släppa taget om tankar, relationer och beteenden som inte går i linje med ditt riktiga jag. Var ärlig med dig själv och tala din sanning, du har otroligt mycket att säga Moon Friend! Uppskatta allas olikheter och visa lite extra tacksamhet till friheten som finns i ditt liv. 

Kristaller som passar extra bra den här perioden 

Stjärnteckenkit Vattuman - Det här är det optimala kristallkitet att ha med sig denna Fullmåne. Den innehåller alla kristaller du behöver för att boosta dig själv!

Full Moon Ritual Kit - Det här är den perfekta grunden att ha med sig vid varje fullmåne.

Ritualkit - Det optimala kitet att ha som grund för sina Månritualer.

Chakra Balm Throat - Ett balm för vårt Halschakra som hjälper oss tala vår sanning.

Är du taggad på den kommande Fullmånen? Vi vill veta allt, tagga oss på @ohlamoon.se