Månadens Astro: Lejonets Period

Vi har gått in i det självsäkra Lejonets period (23 juli - 22 augusti) and it's time to dream big och ha kul! Hur kommer ditt stjärntecken påverkas av Lejonets energier och vilken kristall behöver du ha med dig den kommande perioden? Find out here! 

Väduren (född 21 mars - 19 april)

Du är enormt taggad på äventyr just nu och du är som lyckligast när du får ta dig an nya utmaningar. Du längtar efter nya upplevelser hela tiden och din glada energi gör så att folk flockas kring dig just nu. Utmaningen för dig den här perioden blir att hitta nya sätt att uttrycka dig själv på. Gå utanför din comfort zone ytterligare och se om du kanske hittar en ännu gladare version av dig själv där!

★ Du behöver: Self Power Mist, det perfekta verktyget att boosta sig själv med om man vill gå utanför sin Comfort Zone.

Oxen (född 20 april - 20 maj)

Din glädje kommer från naturen och avkoppling just nu. Ditt hjärta styr dig ständigt mot stabilitet och lugn. Du mår som allra bäst när du sitter utomhus och inte gör särskilt mycket och du känner dig otroligt tillfreds med både dig själv och alla yttre faktorer den här perioden. Utmaningen för dig denna period kommer vara att inte låta din envishet ta över. Istället för att hålla fast vid saker du tror att du vet kan du kolla ett andra varv med ett nytt perspektiv, man vet aldrig vad man hittar.

★ Du behöver: Den grundande Mossagaten passar dig lite extra bra just nu då den är starkt sammanlänkad med naturen.

Tvillingen (född 21 maj - 21 juni)

Din glädje kommer från att connecta med andra runt omkring dig just nu. Du älskar långa konversationer med vänner och familj och är extremt mottaglig för nya intryck och spännande fakta just nu. Tillåt det modiga Lejonets energier få dig att öppna upp dig själv och bjuda på dig mer än du kanske tidigare vågat.

★ Du behöver: Citrin är den perfekta kristallen att ha med sig om man vill öppna upp sig själv lite mer då den fungerar som vår egen privat hejarklack.

Kräftan (född 22 juni - 22 juli)

Self Care är såklart Kräftans melodi under det eldiga Lejonets period. Ditt hjärta, som du såklart alltid lyssnar på, är redo att bli ompysslat. Du njuter av bubbelbad, yinyoga och att skriva tacksamhetslista för allt magiskt i ditt liv just nu. Utmaningen för dig under den här perioden blir att säga 'nej' till en del grejer för att istället bara stanna hemma och ta hand om dig själv.

★ Du behöver: Gua Sha är det optimala verktyget när man vill gotta sig i lite extra mycket self care.

Lejonet (född 23 juli - 22 augusti)

It's LEO SEASON DARLING! Wow, som du längtat, äntligen är det din tur att vara i fokus! Det här är din period och det skiner igenom. Du är ett solbarn och mår som allra bäst när allt fokus är på dig. Den här perioden är du extra fylld med självförtroende och pepp och du ryter högt utan minsta rädsla för att bli rejected eller dömd. Din uppgift just nu är att öppna upp ditt hjärta och acceptera varje del av ditt underbara jag.

★ Du behöver: Rosa Selenit kommer hjälpa dig öppna upp ditt hjärta så den kan vibrera på samma höga frekvens som du gör just nu.

Jungfrun (född 23 augusti - 22 september)

Din glädje ligger i att hjälpa andra just nu. Du har en stark känsla av att vilja vara omhändertagande och fylla dem omkring dig med massa energi. Människor drar sig till ditt öppna och inbjudande sätt just nu men var försiktig, ge inte för mycket av dig själv till andra utan unna dig också en hel del Self-Care för att vara ditt bästa jag.

★ Du behöver: Blåkvartsen är den optimala Self-Care kristallen som kommer påminna dig om att stanna upp och ta hand om dig själv.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Det här är en kreativ period för dig och din glädje ligger i att skapa saker. Du startar mer än gärna upp nya projekt och din kreativa fire brinner starkt! Ta vara på dessa energier och gör något du kanske lagt på is, är det dags att börja plugga eller gå den där kursen du alltid pratat om? 

★ Du behöver: Karneol Touchstone är kreativitetskristallen som vibrerar på samma nivå som dig just nu!

Skorpionen (född 23 oktober - 21 november)

Som vanligt när det är starka energier i gungning så dyker den intensiva Skorpionen  in i nya frågeställningar. Din glädje kommer från att ifrågasätta saker och du kopplar mer än gärna av med en spännande lärorik bok eller dokumentär just nu (som du sen såklart vill diskutera med dina vänner). Din utmaning den här periopden blir att försöka möta dig själv på djupet och acceptera allt du hittar, den mest spännande frågeställningen kanske är du själv?

★ Du behöver: Rökkvarts är den optimala kristallen för att grunda dig och hjälpa dig att acceptera dig själv på djupet.

Skytten (22 november-21 december)

Din glädje kommer från nya intryck just nu! Ditt hjärta och ditt sinne är vidöppet och du är taggad på nya äventyr! Att ge sig ut och vandra eller dra iväg på en roadtrip skulle passa dig perfekt just nu. Njut av din energi och fortsätt utforska allt omkring dig, både utåt och inåt!

★ Du behöver: Grön Aventurin är den perfekta kristallen att ta med sig på nya äventyr då den ständigt uppmanar oss att gå utanför vår comfort zone.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Din glädje ligger i att jobba, ja JOBBA! Att jobba innebär ju inte alltid att man är på sitt jobb utan det kan ibland vara så att man jobbar med sig själv, på ett projekt osv och det är det du får din glädje genom just nu. Att jobba på olika saker som stärker dig. Den här perioden är optimal för dig att jobba med ditt inre, för "success" handlar inte bara om att vara framgångsrik på jobbfronten!

★ Du behöver: Rosa Kalcit kallas för Self-Love kristallen och är optimal att ha med dig när du vill jobba med att stärka kärleken till dig själv.

Vattumannen (född 20 januari-18 februari)

Din glädje kommer från att leva i nuet och att ha öppna och ärliga relationer med dem omkring dig. Du behöver frihet att få uttrycka dig och du delar gärna "dina sanningar" och saker du lärt dig med andra. Människor drar sig till din öppna och spännande personlighet och sitter mer än gärna och lyssnar på vad du har att säga. Den här perioden handlar om att du ska ta plats och utbilda andra på ett förstående sätt. 

★ Du behöver: Ioliten sägs kunna stärka vår kommunikation med andra och oss själva, det här är kristallen för dig den här perioden!

Fisken  (19 februari - 20 mars) 

Du känner en otroligt stark connection med universum just nu och vill utveckla din spiritualitet. Din glädje ligger i att leta meddelanden från universum och du mår som allra bäst när du kan avsluta dagen med en stunds meditation. Din utmaning under den här perioden blir att fortsätta utveckla din spiritualitet, kanske är det dags att prova på ännu fler ritualer eller så är det dags att åka på ett retreat där du kan låta din spirituella sida blomma ännu mer. 

★ Du behöver: Vårt magiska Spiritual Crystal Kit är perfekt för dig som vill ta nästa steg i din spirituella resa. 

FÖLJ OSS PÅ @OHLAMOON.SE FÖR MER MAGI I VARDAGEN!