Skyttens period - Gå utanför din comfort zone och höj din vibration

På måndag går vi in i Skyttens period (22 november - 21 december) som handlar om att våga gå utanför din comfort zone, take action, att se livet mer positivt och att ha roligt. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta om den här perioden för att ta vara på energierna till max!

Moon Friend, det är dags att gå utanför din comfort zone! Det är när du utmanar dig själv och dina rädslor för att följa din sanning och dina drömmar, som du kommer öppna upp för nya möjligheter och nya äventyr. Och det är precis det som Skyttens period handlar om. Skytten hjälper dig att släppa taget om dina rädslor så att du kan take action mot dina drömmar, och påminner dig om att det är alla dina erfarenheter som hjälper dig att utvecklas - både de positiva och de som har varit en utmaning för dig.

"The magic happens when you step outside your comfort zone!"

Skyttens period handlar också om att ha kul och att se mer positivt på livet. Gör saker under den här perioden för att boosta ditt humör och för att höja din vibration. Dansa, lyssna på härlig musik, var kreativ, gå på fest och träffa vänner som gör dig lite extra glad. High vibes only!

Kristaller för Skyttens period:

★ Skyttens Stjärnteckenkit är det ultimata kitet för dig om är Skytt och för dig som är peppad på att ta vara på Skyttens egenskaper och energier. 

★ Amazonit är en glad och lekfull kristall som hjälper dig att bring out your inner child och peppar dig att våga tala och leva din sanning.

★ Rosa Selenit öppnar upp ditt hjärta för nya möjligheter och nya äventyr. 

Grön Kalcit är en DREAM BIG-kristall som peppar dig att våga följa dina drömmar.

Ametist för att påminna dig om att också pausa och varva ner för att ladda på med energi ibland. 

★ Citrin boostar ditt självförtroende och är därför perfekt att ha i fickan eller väskan för att stärka ditt självförtroende när du ska gå utanför din comfort zone.

4 saker att göra under Skyttens period:

Gå utanför din comfort zone! När du utmanar dig själv så kommer du öppna upp för nya möjligheter, perspektiv och erfarenheter. You can do it!

Ha roligt för att boosta din energi och din vibration! När vi gör saker som får oss att må bra så kommer vi manifestera ännu mer härliga saker in i våra liv. 

Gör en vision board! Skytten uppmanar oss att dream big! Vad drömmer du om just nu? Skriv ner dina drömmar och mål eller gör en vision board för att ge dina drömmar en extra boost.

★ Take action! Nu är det den ultimata tiden att göra det där som du länge tänkt göra, eller att ta ett första steg mot din dröm. Time to take action!

Är du redo att gå utanför din comfort zone? Ha med dig dina kristaller i väskan, dream big och let the magic begin!