Oh La Moon's julklappsguide 2021

Vill du ge dina nära och kära magiska julklappar i år som också är unika och lite extra personliga? Här på Oh La Moon kan du hitta något som passar alla, oavsett vart i livet man befinner sig. I den här artikeln delar vi våra bästa julklappstips så att du kan ge något extra magiskt till alla du tycker om! 

Till en magisk syster eller flickvän

Self Worth Kit är det ultimata kitet att använda för att stärka kärleken till dig själv. Kristallerna i kitet påminner dig om att du är perfekt och värdefull precis som du är.

Månfat är det perfekta fatet att lägga kristaller, smycken eller rökelser i. En fin inredningsdetalj att ha framme hemma. 

Soul Work Card Deck innehåller 50 affirmationskort som du kan använda för att få guidning och positiva budskap från Universum. 

Nagellack - Månsten är en varm rosenrosa färg som boostar din inre styrka och ger dig pepp för att stå kvar i din inre kraft.

Till en magisk mamma

Self Power Ritual Box innehåller en ritual, salvia, ett ritualljus och kristaller för att hjälpa dig att stärka din inner power. 

★ Rosenkvarts är en kärlekskristall som du kan ge till mamma för att påminna henne om att hon är världens bästa mamma, och att du älskar henne. 

★ Nagellack - Blå Kalcit är en harmonisk blå nyans som sägs ge dig en själslig avslappning och inre lugn.

★ Gua Sha är det perfekta ansiktsverktyget att använda i hudvårdsrutinen för att boosta din hud och ge den lite extra kärlek.  

Till en magisk bror eller pojkvän

Money Flow Kit innehåller kristaller som sägs kunna hjälpa dig att tro på dig själv, gå utanför din comfort zone och attrahera mer abundace, cash flow och framgång i ditt liv.

Selenit är den kristall som sägs kunna lugna och rena din energi. Perfekt att lägga under sängen för att komma ner varv och slappna av under natten.

Kiwi Jasper är den ultimata kristallen för dig som är peppad på att komma igång med nya härliga rutiner under det nya året, eller för dig som går igenom förändring och behöver lite extra support.

Kristallarmband är en snygg accessoar som uppgraderar både din vibe och din outfit.

Till en magisk pappa

Focus & Flow Kit är perfekt att ge till en pappa som behöver lite mer flow i livet, och kanske en liten extra boost på jobbet.

Svart Obsidian är en must have-kristall för alla! Den sägs både kunna skydda din energi och grundar dig. Perfekt att ha i väskan eller fickan under dagen.

Pyrit är den ultimata kristallen att ha på skrivbordet för att öppna upp för mer abundance.

Calm Down Ritual Box innehåller en lugnande ritual, salvia, ett ritualljus och kristaller för att hjälpa dig att komma ner i varv och slappna av.

Till en magisk vän

Notebook "New Moon Intentionsär den ultimata skrivboken att skriva dina drömmar och mål i. Vad vill du manifestera under 2022?

Nagellack - Månsten Peach är en varm rosenrosa färg som boostar din inre styrka och ger dig pepp för att stå kvar i din inre kraft.

Snöflingeobsidian sägs rena och balansera din Body, Mind & Soul. En perfekt kristall att ha nära när du vill bryta gamla mönster eller när du genomgår förändringar i ditt liv.

Crystal Vibes Card Deck innehåller 50 kort med unika kristaller och uppmaningar som hjälper dig att leva ditt bästa liv och bli den bästa versionen av dig själv. Dra ett kort varje morgon, under dina ritualer eller när du behöver lite extra guidning.

Till en magisk morfar eller farfar

Startkit innehåller kristaller som alla borde ha hemma för att bjuda in mer kärlek, glädje och lugn i sitt liv.

Rökkvarts är en skyddande och grundande kristall som sägs kunna skydda från negativ energi.

Citrin är en glad och positiv kristall som sägs kunna hjälpa dig få in er glädje och energi i livet.

★ Angelit är som kristallvärldens skyddsängel. Perfekt att ha i bilen, väskan eller fickan vart du än går.

Till en magisk kollega

Notebook "Dear Universe" är den ultimata skrivboken att skriva dina drömmar och mål i. Vad vill du manifestera under 2022?

Feel Good Card Deck innehåller 49 st unika affirmationskort och är perfekt att använda i din morgonrutin för att få viktiga påminnelser om vad du behöver i ditt liv just nu.

Bandad Karneol är den ultimata kristallen att ha på skrivbordet för att boosta din kreativitet och energi.

Nagellack - Rökkvarts är en djupt chokladbruna färg som grundar dig och skyddar din energi. 

Till en magisk farmor eller mormor

Oh La Moon tygväska är perfekt att ha med till matbutiken, en dag på stan eller till träningen.

Jade Roller är det perfekta ansiktsverktyget att använda i hudvårdsrutinen för att boosta din hud och ge den lite extra kärlek.  

Nagellack - Rosenkvarts är en ljuvt ljusrosa färg sägs kunna boosta kärleken till dig själv. 

Angel Aura är en glad kristall som kallas för "Mood Lifter". Den ger dig glädje och happy vibes.

Vem vill du ge lite extra magi i julklapp i år? Klicka här för att komma till shoppen för att se alla våra produkter! Glöm inte att beställa en extra Salvia eller Palo Santo för att rena energin, kristallerna eller hemmet under julen.

Psst! Lägg din beställning hos oss före kl 23.59 söndagen den 19 december för att få din order före jul (gäller ordrar inom Sverige)!

We wish you a magic Christmas!