2022 Energier ~ Returning Home. Skiftet mot en högre verklighet är här!

Linda Öwerström är synsk kanal, medium och energy intuitive och grundare av The LOV Co. Hon har kanaliserat energierna för året 2022 som du kan ta del av i denna artikel! 

Skiftet mot en högre verklighet är här!

Likt ett lysande norrsken som dansar över himlavalvet flödar 2022:s energier in mot jorden i vågor av strålande grönt och vitt ljus. Dessa högfrekventa energier bär med sig ljusets koder - koder som har kraften att både balansera och återställa det som länge har varit i obalans i vår värld. 

2022:s energier handlar om att återvända hem - till din sanning, ditt hjärta och din själs högsta tidslinje. 2022 är även hjärtchakrats år och symbolen för året är ett frö - en metafor för både det högre syftet och potentialen i detta kraftfulla år som innebär att vi lägger grunden för en helt ny verklighet. 

När jag först kanaliserade energin för 2022 så var det just ett frö, ett träd och en skog jag såg i min vision. 

Fröet representerar intentionen för den högre verklighet du vill kalla in nästa år. De intentioner som sätts från hjärtat kommer så småningom att växa upp till ett träd. Trädet representerar ditt nya liv, det du skapar genom att lita på ditt hjärtas sanning, tro på din vision och ta aligned action. Över tid när du fortsätter att jobba med de här energierna så blir trädet till en skog, och skogen representerar manifestationen av din nya (dröm) verklighet


2022 handlar även om att vi skiftar till en högre verklighet på ett kollektivt plan. Om du läser detta är du en av de själar som har valt att återfödas på jorden i denna tid för att bidra till skiftet mot en femdimensionell medvetenhet, på ditt eget unika sätt. Allt du har upplevt de senaste åren har förberett dig för detta. Oavsett vad som har skett och om det har varit utmanande eller upplyftande upplevelser, har haft en högre mening - att föra dig närmare din sanning.

När du lever och agerar utifrån din sanning manifesterar du den verklighet som speglar ditt hjärtas önskningar, din högsta vision och största drömmar, på alla plan - oavsett vad som pågår i den yttre världen.

Överlag har 2022 en mycket mer grundad och balanserad energi än 2021 som handlade om Rebirth och starka förändringar. Men under året kommer kontrasten mellan högre och lägre frekvenser att bli ännu tydligare. Med högre energi menas kärlek, och de som väljer att agera med kärlek på alla plan, gentemot sig själv och andra. Den lägre energin är rädsla. Det viktigaste att tänka på är att aktivt välja vilken frekvens du håller i din medvetenhet och vad du väljer att agera utifrån - kärlek eller rädsla - då det är det valet som avgör vilken verklighet du skapar under 2022.

4 FRÅGOR ATT REFELKTERA ÖVER INFÖR 2022:

De nya energierna börjar den 2:a januari 2022. För att bäst jobba med 2022 års energi, reflektera + skriv kring nedanstående frågor. Ha gärna med dig Oh La Moons 2022 kristallkit, ljus och rökelse eller palo santo för lite extra magisk stämning.

★ Vad har jag lärt mig om mig själv, min sanning och vad jag behöver under de senaste två åren?

★ Är det något jag fortfarande håller kvar i som känns som en begränsning eller blockering, och hindrar att jag står i min sanning och högsta energi?

★ Vad vill jag skapa för verklighet under 2022? Hur ser mitt drömliv ut?

★ Vad är 3 steg jag kan ta innan/i januari för att börja skapa min högsta verklighet?

Linda Öwerström är kanal, medium och energy intuitive och grundare av The LOV Co. Du hittar henne på @thelovco och thelovco.com. Den här artikeln är en förkortad version av 2022:s energiuppdatering. Den fullständiga versionen hittar du i avsnittet med Linda i Soul Care podden om 2022s energier.

*Alla som lägger en order via vår webbshop under perioden 8-20/12 får en Workbook som heter "så maximera du ditt 2022" i sitt bekräftelsemail, ladda ner och skriv ut denna för att skapa reflektion och intention inför kommande år. Ett ultimat verktyg att ta till vid en ritual, när du har fått hem din 2022 Bundle eller 2022 Kit och ska programmera dina nya kristaller!

WE WISH YOU A MAGIC NEW YEAR!