Allt om Stenbockens period

Moon Friends, vi går in i Stenbockens period (22 december - 19 januari) som handlar om att reflektera över året som varit och sätta nya mål inför året som kommer. Är du redo att kicka igång 2022 med Stenbockens energier? I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta för att ta vara på perioden till max. Nu kör vi!

Stenbockens period inträffar i slutet av året och är en tid för att stanna upp och reflektera över året som varit, men det är också den ultimata tiden att sätta nya mål och intentioner inför det nya året. Stenbockens energier grundar dig, hjälper dig att fokusera på dina mål och drömmar och att ta beslut som är i alignment med din sanning. 

"Where focus goes, energy flows."
 
Stenbocken påminner dig också om att när du committar och fokuserar på rätt saker så är ALLT möjligt. Säg nej till det som inte får ditt hjärta och din själ att sjunga, för att det är då du committar till dig själv, din sanning och dina drömmar.  Du har allt du behöver inom dig - Glöm aldrig det!
Kristaller för Stenbockens period:

★ Stenbockens Stjärnteckenkit är det ultimata kitet för dig som är Stenbock men passar också dig som vill boosta dig med Stenbockens energier och egenskaper.

★ Svart Obsidian är en väldigt grundande kristall som också hjälper dig att fokusera på dina mål och drömmar. Den ultimata manifestationskristallen!

★ Ametist ger dig calm vibes och hjälper dig att connecta med ditt högre jag. 

★ Mossagat är en grundande kristall som också hjälper dig att öppna upp ditt mind så att du kan växa som människa. 

★ Svart Månsten är den ultimata kristallen att använd vid en nystart. Programmera den med dina mål och drömmar och let the magic begin.

★ Grön Aventurin boostar din motivation, inspiration och ger dig tur.

★ Karneol väcker din inre passion och sägs kunna öppna upp för nya idéer till dina projekt.  

4 saker att göra under Stenbockens period:

★ Sakta ner för att lyssna inåt! Just nu är det ultimat att ta en paus, checka in med dig själv och reflektera över året som varit. Reflektera över vad som har varit i alignment med din sanning och vad som inte varit det, hur du har utvecklats och vilka lärdomar du tar med dig.

★ Skriv en lista på allt som ger dig energi! Vad får din själ att pirra? Det är ett tecken på att du är i alignment med din sanning och att du är på rätt väg.

★ Programmera dina kristaller med nya mål och drömmar! Stenbockens period inträffar i början av det nya året så nu är det den perfekta tiden att sätta nya mål och drömmar. Gör en härlig ritual och programmera dina kristaller med det du drömmer om just nu.

★ Committa till dig själv varje dag! Gör något varje dag för att stay on track och för att påminna dig om dina mål och drömmar. Det kan vara att hålla i din kristall för att påminna dig om det du programmerat den med, dansa till en peppig låt eller meditera.

Psst! Följ oss på Instagram för mer inspiration och magi i vardagen ★