Släpp fram din inner goddess med yonimeditation

Moon Sister, det är dags att stärka relationen till din yoni! Yoniägg är ett underbart verktyg i kristall som kan hjälpa dig bygga upp en hälsosam och kärleksfull relation till ditt underliv. Vi på Oh La Moon har skapat en enkel yonimeditation som hjälper dig lära känna din yoni på en ny, djupare nivå och släppa fram din inner goddess!1. Förberedelser
Skapa ett mysigt space för dig själv. Lägg ut en filt, tänd en rökelse och sätt på lite avslappnande musik så du kommer in i rätt mood för din yoni practice. Trä ett snöre genom ditt ägg (gärna tandtråd), se till att det är tillräckligt långt så du enkelt kan dra ut ditt ägg efter meditationen.

2. Sätt en intention för din yonimeditation
Innan du börjar din yoni practice kan du sätta en intention. Vill du stärka kontakten med din yoni kan ett mantra som: "Jag älskar min yoni precis som den är" vara kraftfullt. Vilken intention du än vill sätta, se till att du gör det med kärlek och kanske en gnutta nyfikenhet att vilja lära känna din yoni lite bättre.

3. Kör (långsamt) igång
Be your own lover och förbered din yoni för Yoniägget, pressa absolut inte in ägget utan låt din yoni välkomna det i sin egen takt.
Lägg dig på rygg med benen isär, om du har svårt att föra in ägget "naturligt" kan du använda dig av lite organiskt glidmedel. För sedan in ägget med den bredare delen först. Känns det lite obekvämt är det okej men får du obehagskänslor ska du avbryta, då är din yoni inte tillräckligt redo för ägget. Du känner din yoni bästa av alla, försök ha en öppen (hehe) dialog med henne.

4. Meditationsövningen
Denna meditation görs enklast liggande. Försök känna in känslan av Yoniägget i din vagina, känner du det inte så kan du föreställa dig hur det känns. Dra allt ditt fokus till din yoni. Här väljer du om du vill göra en avslappnande love your yoni meditation där du slappnar av, andas i lugn takt och upprepar ditt mantra eller om du vill göra "knip och släpp" övningar med ägget för att stärka benbottenmuskulaturen lite extra.

5. Avsluta meditiaionen
Avsluta meditationen med att ta utt ditt Yoniägg, dra ut det i snöret om du har det i annars sätt dig i en behaglig squat och tryck ut ägget. Lägg dig sedan ner och känn efter hur det känns i din yoni just nu. Känns något annorlunda? Möt alla känslor du känner efter meditationen med acceptans och omtanke. Moon Sisters, love your yoni!

6. Rengör ditt Yoniägg
Efter varje användning av ditt ägg ska du rengöra det. Lägg det i en skål och häll hett vatten på det, låt det ligga i ca 10 min, ta sedan ut det och låt det torka. Mellan användningarna av ditt Yoniägg kan du förvara det i din praktiska bomullspåse du får med av oss på Oh La Moon. 

För mer pepp och inner power, följ oss på instagram @ohlamoon.se