Den ultimata kristallen för en upgrade i vår

Vill du connecta med naturen och grunda dig samtidigt som du levlar upp på jobbet och privat? How about att vi presenterar kristallen som gör denna superkombo möjlig: Mossagaten.

Chakra: Hjärtchakra 
Element: Jord 

Vilka egenskaper har den:
Mossagaten är starkt sammanlänkad med naturen och hjälper oss framförallt att släppa stress och grunda oss. Men den representerar också nystart och är därför perfekt att ha med sig när man sätter nya intentioner vid Nymåne. Den förstärker våra bästa personlighetsdrag och kan hjälpa oss connecta med oss själva när saker känns lite out of balance. Mossagatens kanske coolaste och bästa egenskap är att den hjälper oss växa och levla upp både privat och på jobbet. Förr i tiden användes Mossagaten som en "lycka till med skörden i år, hoppas ni får mat på bordet" kristall och man kan säga att det är lite samma sak nu, fast i modern tappning såklart. Den attraherar nämligen in abundance (överflöd) i våra liv och är en riktig  powerkristall när det kommer till att växa och lyckas på jobbet (en perfekt present till nyföretagaren.)


Så är du redo att bli ditt bästa jag och leva ditt bästa liv den här våren? Eh, vem är inte? Då är det här kristallen du ska plocka med dig vart du än går!


Hur vi använder vår Mossagat: 
Hur använder vi inte vår Mossagat är en bättre fråga! Vi älskar att plocka med den i väskan, meditera med den för grundning, ha den med när vi sätter våra intentioner vid Nymåne och svaret är: JA, vi har såklart ett gäng på skrivbordet också. Så hur du än väljer att använda din Mossagat så kan du vara säker på att den kommer ge dig peppen, grundningen och boosten du behöver för att växa ikapp med blommorna i vår.
Fly high & stay grounded  ★

Följ oss på @ohlamoon.se för mer kristallmagi i vardagen ❥