Tre kristaller för inre lugn

Påverkas du också av att Merkurius backar eller energierna från eklipssäsongen? Vi tipsar om tre ultimata kristaller för inre lugn. Vilken är din favorit?
Lepidolit

Lepidolit är kristallen som sägs kunna hjälpa oss att balansera våra känslor. Det här är en mineral som naturligt innehåller Litium som används bland annat i humörstabiliserande mediciner. Har du genomgått en stor förändring och behöver lite extra lugn och support? Det här är kristallen för dig. Även en perfekt kristall att ha bredvid sängen för lite extra calm vibes innan läggdags!

Agat

Agat är en balanskristall som sägs hjälpa oss att connecta med vårt inner center. Om ditt mind, kroppen och spirit är i balans så kan vi lättare finna ett inre lugn. Så känner du dig ur balans och behöver skifta din energi för att kunna bjuda in mer lugn i vardagen. Spana in Agaten!

Ametist

Den ultimata kristallen som sägs boosta oss med lite extra Calm Vibes. Ametist sägs kunna hjälpa oss slappna av och komma ner i varv. Det här är den perfekta kristallen att meditera med eller ha hemma för att sprida lite chill vibes. Dessutom är den connectad till tredje ögat, helt enkelt en väldigt spirituell kristall.

Vilken kristall vill du boosta dig med för lite extra lugn?