Våren & sommarens stora gift guide

Har du fixat presenter inför alla härliga fester, studentskivor och magiska bröllop? Om inte, no worries! Vi har skapat en gift guide med presenterna till alla våren och sommarens stora happenings. 
 

Till Bröllopet 

Rosenkvarts Stor - Den ultimata kärlekskristallen till det nygifta paret för att de ska bli boostade och påminda om att ta vara på kärleken mellan varandra. 

KeramikskålMagisk handgjord keramikskål som är perfekt att lägga sina vigselringar och smycken i under natten, varför inte tillsammans med en boostande kristall? 

Rosenkvarts TornSpread some love! Perfekt att använda om man vill skapa en kärleksritual eller boosta hemmet med love vibes. 

Orange KalcitBring the magic into the bedroom! Orange kalcit sägs stimulera vårt kreativa och sexuella center och som nygift är det väl dags att let go and get wild! 

Rosa Agat Vill du ge bort en kristall som påminner om att ta vara på de happy vibes som bröllopet boostat dem med? Rosa Agat är verkligen ett litet lyckopiller och agater sägs också kunna hjälpa oss att skapa balans, vilket är perfekt för några i kärlekbubblan.

Manifest KitNär det nygifta paret är redo att manifestera in sina gemensamma drömmar, kanske den där nya lägenheten eller en resa då är vårt Manifest Kit perfekt för att bjuda in nya roliga äventyr i livet.

 

Till Studenten eller examen

Dream Big Kit - Är någon i din närhet redo för ett nytt steg i livet? Ge bort vårt magiska Dream Big Kit som påminner om att inga drömmar är för stora.

Money Flow Kit - Här har vi gåvan till någon som behöver lite mer cash flow och vem behöver det mer än en nyexaminerad student?

Clear Quartz PendelFör att skapa lite extra klarhet i beslut inför framtiden så älskar vi att använda en pendel för guidning. Perfekt till någon som inte vet vilken väg som är rätt just nu. Så här kan du använda din pendel.

Grön KalcitDags att våga drömma stort! Grön Kalcit påminner studenten om att hen är värd att leva sitt drömliv. 

Jordgubbskvarts - Dags för nya vägar i livet och vad passar då bättre än en kristall som sägs attrahera in nya vänner, soulmates och happy vibes. Perfekt för hen som ska flytta eller börja på ett nytt jobb.  

Till dopet 

Ametist RåEn magisk kristall att ge till barnet som döps för att sprida lite extra Calm Vibes. 

MånfatEtt handgjort gulligt månfat som kan användas till både kristaller och  smycken. 

Blå KalcitKristallen som är perfekt att lägga under madrassen i spjälsängen. Sägs kunna hjälpa barnet att komma ner i varv inför natten och boosta med lugn och ro inför kvällen.

Aprikos AgatDen här kristallen sägs kunna stärka relationen mellan barn och förälder och står även för balans. Sägs också kunna boosta vår inner power! 

RosenkvartsKärlekens kristall, ge bort lite extra kärlek till barnet i form av en magisk Rosenkvarts. Sägs kunna stärka kärleken till oss själva!

Solsten - Den här kristallen sägs påminna oss om vårt eget värde och sägs koppla ihop oss med solens energier. Passar din lilla solstråle som ska döpas!

Leopidolit En lugn kristall som sägs kunna hjälpa oss att balansera våra känslor och som är perfekt att lägga ner i barnets väska när hen börjar förskolan eller skolan. 

Rosa KalcitGlöm aldrig att du är fantastisk precis som du är! För att stärka barnets självkänsla och kärlek till sig själv så är Rosa Kalcit en magisk doppresent.

 

Till födelsedagen

Stjärntecken KitGe bort födelsedagsbarnets stjärnteckenkit för att boostas av energierna från perioden och ge lite extra support! 

Matcha Starter SetAtt ge bort ett härligt Matcha Starter Set kan få vem som helst att bli kär i den här magiska drycken med flera hälsofördelar! Vill du läsa om varför du borde dricka matcha? Klicka här.

Grön KvartsDen ultimata födelsedagskristallen som sägs både boosta vår kreativitet, ge oss lite extra healing och eftersom att den är connectad till vårt hjärtchakra så sägs den hjälpa oss att öppna upp för mer kärlek i livet. 

Mushroom Gua Sha - Ska du ge en present till en Beauty Queen? Det här är den ultimata beauty toolen för att släppa spänningar i muskler och kicka igång blodcirkulationen. 

Bio Retionol Gold Mask - Den här magiska ansiktsmasken från Evolve är helt vegansk och naturlig. Utlovar ett riktigt glow och en Goddess feeling! Kanske det här blir the Golden Year?