7 kristaller alla borde ha på skrivbordet

Vi ÄLSKAR att placera ut kristaller på vårt skrivbord för att verkligen levla upp vårt workmode. Behöver du energi, lite extra tur eller kanske pepp på ditt skrivbord? Spana in våra sju bästa skrivbordskristaller och se vilken du dras till.
★ Skapa Good Vibes på ditt skrivbord  ★ 

❥ Rena energin med Palo Santo eller en härlig Smudge Stick 

❥ Placera ut de kristaller du vill boosta dig med för veckan!

Programmera en kristall med din intention för dagen. Kanske ska du ha ett lönesamtal eller pitcha en ny idé.

 

Här kommer våra bästa kristaller för skrivbordet. Vilken dras du till?

Citrin Rå - Här är kristallen för dig som behöver lite extra pepp under arbetsdagen och höja energin. Sägs fungera som en hejarklack och påminner oss om att inget är omöjligt. 

Pyritkluster - The Boss Crystal! Det här är den ultimata skrivbordskristallen för att bli påmind om din egen drivkraft och att du är the boss över dina egna drömmar och mål!

Orkidé Kalcit - Behöver du ta ett tufft beslut som känns lite läskigt eller behöver du kliva utanför din comfort zone på din arbetsplats? Denna positiva, glödande och inspirerande kristall sägs också hjälpa dig att tända din kreativa eld och fyller dig med passion och produktivitet.   

Flower Agat - Den här kristallen sägs kunna peppa dig till att styra ditt liv i riktningen du vill. Du kanske är redo att följa dina drömmar, ta dig an ett nytt projekt eller längtar efter en nystart på jobbet?

Grönkvarts - Ska du löneförhandla, eller har ett nytt projekt på G som du hoppas ska lyckas lite extra? Det här sägs också vara den perfekta kristallen för dig som är egenföretagare eller jobbar för att nå ett mål. Grön Aventurin sägs dessutom kunna attrahera in mer abundance i våra liv! 

Selenit - Det här är kristallen som är en riktig must have kristall på jobbet. Sägs rena energin och har du någon jobbig kollega eller behöver bevara din egen energi under jobbdagen? Då är det Selenit du ska ha på ditt skrivbord. 

Grön Kalcit - Kristallen som påminner dig om att våga Dream BIG! Den här kristallen borde finnas på alla skrivbord, då den även sägs påminna oss om att vi är värd att leva vårt drömliv! Det här är ditt sign att GO for it!

 

Vilka kristaller behöver du just nu på ditt skrivbord? Spana in alla kristaller här för att se vilken energi du vill ha på jobbet.

TILL SHOPPEN